AGAD yönetimi temaslarda bulundu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak ve beraberindekiler başkentte görev yapan Afyonkarahisarlı bürokratları makamlarında ziyaret etti.AGAD yönetimi CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı ile bir araya geldi. AGAD yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti aslen Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden olan Eskişehir [&hellip]

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak ve beraberindekiler başkentte görev yapan Afyonkarahisarlı bürokratları makamlarında ziyaret etti.
AGAD yönetimi; CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı ile bir araya geldi. AGAD yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti aslen Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden olan Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter’e gerçekleştirdi. Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya ziyaret gerçekleştiren AGAD yönetimi, Akıncı ile bazı konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme