• Haberler
  • Genel
  • Ağaçlar kesilmedi, taşındı – Kocatepe Gazetesi

Ağaçlar kesilmedi, taşındı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde kurulan parkta çocuklar unutulmadı. Parkta çocuklara özel rampalardan oluşacak Kaykay ve Paten Pisti de yer alacak Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde kaykay ve patent pistinin içinde olduğu parkta çalışmalar sürüyor.YETİŞMİŞ AĞAÇLAR TAŞINDIAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Antalya Karayolu üzerindeki ormanlık alandan Ağaç Sökme ve Dikme Makinesi marifetiyle sökülen yetişmiş 30 ağacın [&hellip]

Ağaçlar kesilmedi, taşındı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde kurulan parkta çocuklar unutulmadı. Parkta çocuklara özel rampalardan oluşacak Kaykay ve Paten Pisti de yer alacak

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde kaykay ve patent pistinin içinde olduğu parkta çalışmalar sürüyor.
YETİŞMİŞ AĞAÇLAR TAŞINDI
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Antalya Karayolu üzerindeki ormanlık alandan Ağaç Sökme ve Dikme Makinesi marifetiyle sökülen yetişmiş 30 ağacın yaklaşık 10 kilometrelik mesafeden getirilerek park alanına dikildiği bildirildi.
YAZ AYINDA FAALİYETE GEÇECEK
10 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan parkta çocuklara özel rampalardan oluşacak Kaykay ve Paten Pistinin de yer alacağı bildirilen açıklamada, park içinde bulunan kaykay ve patent pistinin yaz mevsiminde faaliyete geçmesinin beklendiği belirtilirken, alanda basket sahasından yürüyüş yollarına, oturma alanlarından, çocuk oyun alanlarına ve kafeteryaya kadar bir çok sosyal donatı yer alacağı ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme