• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un zenginliklerini ortaya çıkaracağız” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’un zenginliklerini ortaya çıkaracağız” – Kocatepe Gazetesi

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, 'Mermerimizin olması, beyaz et üretiminde merkez konumda olmamız, yumurta üretiminde, öyle kırmızı et üretiminde hakeza öyle jeopolitik konumumuz yolların birleşmesi noktasında olmamız apayrı bir nimet. Jeotermal kaynaklarımızın bunları destekliyor olması tarımsal noktada ciddi bir potansiyelinizin olmuş olması [&hellip]

"Afyon'un zenginliklerini ortaya çıkaracağız"

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, “Mermerimizin olması, beyaz et üretiminde merkez konumda olmamız, yumurta üretiminde, öyle kırmızı et üretiminde hakeza öyle jeopolitik konumumuz yolların birleşmesi noktasında olmamız apayrı bir nimet. Jeotermal kaynaklarımızın bunları destekliyor olması tarımsal noktada ciddi bir potansiyelinizin olmuş olması sadece Afyonkarahisar’a has kaymaktır, haşhaştır, sucuktur, lokumdur gibi gıdaların öne çıkan gıdaların olmuş olması büyük bir nimet” dedi.
Bu nimetlerin değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Çetinkaya marka bir şehir olmanın yolunun tanıtım olduğunu söyledi.
Bedesten Çarşısını otantik bir alışveriş merkezi haline getirilerek mükemmel bir görünüm sağlanabileceğini aktaran Çetinkaya, “İktisadi faydaya dönüştüremediğiniz bugün bir Afyon kaleniz var. Bugün yine Mevleviliğin ikinci postnişini dediğiniz Sultan Divani var. Bugün Ulu Caminiz var bugün Bedesten Çarşısı Restore edilebilmiş olsa Saraçlar’dan Uzun Çarşı’dan köşeden çıkan birisine ben buradayım gel diyebilecek bir restorasyon yapılmış olsa çok otantik bir alışveriş merkezi oluşturulabilir” diye konuştu.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardım projelerini de eleştiren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, mahalle ortalarında vatandaşımızı tek sıra haline sokarak dağıtılan yemeklerin insanlar üzerinde oluşturacağı etkilerinin hiç düşünülmediğini aktardı.
Yapılanların insan hayatında oluşturacağı olumsuzlukların göz önüne hiç alınmadığını belirten Çetinkaya “Aşevi araçlarının mahalle ortalarında, ihtiyaç sahiplerinin tek sıraya sokularak herkesin gözünün içine sokar gibi yemekler dağıtılması, insana verilen değeri gözler önüne sermektedir” diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Sosyal Yardım anlayışında bu tarz bir politika izlenmeyeceğini belirten Çetinkaya, Hilal Kart projesiyle yapılan yardımların iki katına çıkartılacağını söyleyerek, yapılan yardımlardan kimsenin haberi olmayacağını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme