• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un zenginlikleri ön plana çıkartılmalı

Afyon’un zenginlikleri ön plana çıkartılmalı

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Afyonkarahisar'ın zenginliklerinin ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Şemsettin Kol, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Sultandağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil [&hellip]

Afyon'un zenginlikleri ön plana çıkartılmalı

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Afyonkarahisar’ın
zenginliklerinin ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi

Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Şemsettin Kol, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Sultandağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil İbrahim Önder, Radyo TV yapımcısı Ergün Çini, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ettiler.
Türkiye’nin en önemli meyve havzalarından biri olan Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde Sultandağı Meyveciliğini Yaygınlaştırma ve Geliştirme Derneği (SUMEYDER) tarafından düzenlenecek “2. Ulusal Sultandağı Meyvecilik, Arıcılık ve Tarım Günleri-MEYAR 2014” etkinliği ile ilgili Rektör Prof. Dr. Solak’ı bilgilendiren heyet, gerek Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü gerekse Sultandağı MYO’nun akademik danışmanlığı ve desteğinden dolayı da teşekkür etti.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar’ın zenginliklerinin bu ve benzeri etkinliklerle daha çok ön plana çıkartılması gerektiğini belirtti ve çabalarından dolayı heyeti kutlayarak, 6-8 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek “MEYAR-2014” etkinliğine imkânları ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme