• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’un yöresel ürünleri Aksaray heyetine takdim edildi

Afyon’un yöresel ürünleri Aksaray heyetine takdim edildi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ile Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinden oluşan ekip Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Borsa faaliyetleri, projeler, ilin ticari yapısı ve sektörlerle ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından heyete Canlı Hayvan Borsası hizmet binası gezdirilerek işleyişi ve hedefleri hakkında [&hellip]

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ile Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinden oluşan ekip Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Borsa faaliyetleri, projeler, ilin ticari yapısı ve sektörlerle ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından heyete Canlı Hayvan Borsası hizmet binası gezdirilerek işleyişi ve hedefleri hakkında bilgileri aktardı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ekibine yöresel ürünler takdim etti.

Bakmadan Geçme