Afyon’un yöneticileri AFET BÖLGESİNDE

Batı Karadeniz’deki sel felaketinin ardından afet bölgesindeki çalışmaları koordine etmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirilen Vali Gökmen Çiçek’in ardından Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe’nin de bölgede görevlendirildi öğrenildi   Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından bölgede koordinasyon çalışmaları için görevlendirilmişti. Vali Çiçek’in ardından Afyonkarahisar Vali [&hellip]

Batı Karadeniz’deki sel felaketinin ardından afet bölgesindeki çalışmaları koordine etmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirilen Vali Gökmen Çiçek’in ardından Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe’nin de bölgede görevlendirildi öğrenildi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından bölgede koordinasyon çalışmaları için görevlendirilmişti. Vali Çiçek’in ardından Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe de bölgedeki çalışmalara katılmak üzere görevlendirildi.
BAKAN SOYLU PAYLAŞTI
Afet bölgesindeki çalışmaları bizzat takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Sel felaketinden etkilenen Kastamonu Çatalzeytin’de, hemşehrilerimizle bir aradayız.” ifadeleri kullandı. Bakan Soyulu’nun paylaşımındaki fotoğraflarda Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte bölgedeki vatandaşlar olan görüntüleri yer aldı.
560 AFETZEDE TAHLİYE EDİLDİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Karadeniz’deki sel nedeniyle ölenlerin sayısının 77’ye yükseldiğini bildirdi.
AFAD’dan Batı Karadeniz’deki sele ilişkin yapılan açıklamada, Kastamonu’da 62, Sinop’ta 14, Bartın’da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin tedavilerine hastanelerde devam edildiği belirtildi.
Sel afeti sonrası Bartın’ın Ulus İlçesi’nden 341, Kastamonu’dan 1480, Sinop’un Ayancık İlçesi ve mahallelerinden ise 560 afetzedenin tahliye edildiği açıklandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme