• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un yeri ayrı olacak” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’un yeri ayrı olacak” – Kocatepe Gazetesi

Sivas’a tayini çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, “Afyonkarahisar, benim hayatımda ayrı bir yere sahip olacak” dedi Sivas’a tayine çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit ile yerine Kayseri’den ilimize atanan İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile [&hellip]

"Afyon'un yeri ayrı olacak"

Sivas’a tayini çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, “Afyonkarahisar, benim hayatımda ayrı bir yere sahip olacak” dedi

Sivas’a tayine çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit ile yerine Kayseri’den ilimize atanan İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, İlimize İl Jandarma Alay Komutanı olarak atanan Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu’ya “hoş geldiniz” diyerek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Karşılıklı bilgi alış verişi yapıldığı ziyarette Afyonkarahisar için verdiği üstün hizmetten dolayı Albay Okçin Akşit’e teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu; “En yakın mesai arkadaşlarımızdan biri olan İl Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit ile birlikte açılış, toplantı, programlar ve ziyaretler gibi birçok organizasyona birlikte katıldık. Kendisine görev aşkı ve azminden dolayı teşekkür ediyorum. Jandarmanın görevleri çerçevesinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kendisini ayrıca kutluyor, bundan sonraki hayatında da başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Albay Okçin Akşit ise “Sözlerinize layık olabilmek için elimden geleni yaptım. Afyonkarahisar’da görev yaptığım için çok mutluyum. Siz devlet büyüklerimizle birlikte çalışmak benim için onur ve gurur vericiydi. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ı hiçbir zaman unutmayacağım. Çünkü Afyonkarahisar benim hayatımda ayrı bir yere sahip olacak” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme