• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un yeri ayrı” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’un yeri ayrı” – Kocatepe Gazetesi

İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit’in onuruna veda yemeği düzenlendi. Akşit, “Afyon’un yeri benim için ayrı” dedi İkbal Termal Otel'de düzenlenen yemeğe, Vali İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkm. Alb. Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Bayan Gülmez, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin [&hellip]

"Afyon'un yeri ayrı"

İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit’in onuruna veda yemeği düzenlendi. Akşit, “Afyon’un yeri benim için ayrı” dedi

İkbal Termal Otel’de düzenlenen yemeğe, Vali İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkm. Alb. Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Bayan Gülmez, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanları Kıd. Albay Yusuf Kenan Topçu ile Jan. Alb Okçin Akşit ve eşi Bayan Akşit, il müdürleri ve iş adamları katıldı.
“BURADA TECRÜBE KAZANDIK”
Yemekte konuşan İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Okçin Akşit, “Afyonkarahisar’ın benim için ayrı bir yeri var. Buraya atandığım zaman tayinden 1 ay önce haber vermişlerdi. Bana da şu anda aramızda bulunan yeni İl Jandarma Komutanımız olan Kenan abi haber vermişti. Ne tesadüftür ki bende görevimi ona devretme şansı yakaladım. Burası bizim ilk acemiliğimizi yaşadığımız yerdir. Burada tecrübe kazandık. Şunu kabul etmem lazım burada çok çabuk uyum sağladığıma inanıyorum. Benim kendi memleketim olarak gördüğüm burası benim kendi yaşadığım şehrin aynısı. Havasıyla, huyuyla, suyuyla. Onun için çok çabuk uyum sağladığıma inanıyorum. 2010 yılında burada göreve başladım. 3 yılım bitti, şimdi Sivas’a gidiyorum aynı işlere tekrar başlayacağız. Burada ki durumu orada da kurmaya çalışacağım. Burada verdiğim bir emir vardı. Vatandaş, emniyet veya jandarmanın odasına girmekten çekinir, emniyet ve jandarma binalarına girmekten nefret eder. Verdiğim emir şuydu vatandaş istediği zaman istediği yere girsin. Sizden korkmasın, sizler vatandaşa doğru bir adım atın. Bunun da bir kısmını başardığıma inanıyorum. Daha da eksiklerimiz var. Ama şimdi Sivas’a gideceğiz. Gönlüm burada ama hepinizi Sivas’a bekliyorum. Bir kardeşiniz olarak Sivas’ta Afyonkarahisar’ın bir temsilcisi olduğunu unutmayın. Beni bu günümde yalnız bırakmayan ve benim için güzel dileklerde bulanan hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Vali İrfan Balkanlıoğlu da hizmetleri nedeniyle Akşit’e teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme