• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un yağız delikanlısı Afyon’a şans getirecek”

“Afyon’un yağız delikanlısı Afyon’a şans getirecek”

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın şehrin yağız delikasınlı olarak Afyon’a şans getireceğini söyledi. Aslan, MHP teşkilatları olarak zafere kilitlendiklerinin altını çizdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart tarihinde Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehrin tarihinde ikinci defa MHP’li yönetim anlayışı ile yönetilmesi temellerini attıklarını belirtti.ÇETİNKAYA 8 AYDIR SAHADA [&hellip]

"Afyon'un yağız delikanlısı Afyon'a şans getirecek"

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın şehrin yağız delikasınlı olarak Afyon’a şans getireceğini söyledi. Aslan, MHP teşkilatları olarak zafere kilitlendiklerinin altını çizdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart tarihinde Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehrin tarihinde ikinci defa MHP’li yönetim anlayışı ile yönetilmesi temellerini attıklarını belirtti.
ÇETİNKAYA 8 AYDIR SAHADA
MHP Afyonkarahisar teşkilatları olarak şehirde en hızlı aday belirleyen parti olduklarını söyleyen İl Başkanı Aziz Aslan, 59 Belediye Başkan adayı ile Türkiye’nin birinci sırasında yer alan Afyon’da adayların yüzde 20’sini seçime 6 ay kala, yüzde 60’ını ise seçime 5 ay kala belirlediklerini kaydetti.
Aslan, adayların yüzde 95’ini de seçimlere 4 ay kala tespit ederek kamuoyuna takdim ettiklerini söyledi. Aslan; “Son üç adayımızı da seçime üç kala tespit ederek toplam 58 tane adayımızı tespit ettik. Afyonkarahisar’da MHP 30 Mart’ta seçime girecek olan 58 yerleşim biriminin tamamında seçime girmektedir ve hepsinde iddialıdır. Bir yerleşim biriminde Haziran ayında ara seçim yapacağız. İl Belediye Başkan adayımızın belirlenmesi süresi de seçimlere 4 ay 10 gün kala kesinleşmiş ve kamuoyuna takdim etmiştik. Adayımız Fatih Çetinkaya 8 aydır saha da çalışmaktadır.” dedi.
ÇALIŞMALAR ZOR ŞARTLARDA
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya’nın adaylığının açıklanmasından itibaren yaklaşık 3,5 aylık süreyi tüm temsilciler ve vatandaşların desteğiyle çok iyi yönettikleri düşüncesini paylaştı.
Aslan; “Allah’ın izni ile bundan sonra kalan dönemeci başarı ile sonuçlandıracağımıza inancımız tamdır. Bu süreçte yüksek performans gösteren başta adayımız Fatih Çetinkaya olmak üzere teşkilat mensuplarımıza ve çok zor şartlarda çalışan arkadaşlarımıza, kadın kollarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve gönül daşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
NİYET HAYIR AKIBET HAYIR
Aslan, Allah’ın izni ve gönül dostlarının gayretleriyle 1999 yılındaki seçim zaferinde de il başkanlığı yapmış bir isim olarak tüm gelişmelerin lehlerine olduğunu söyledi.
Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Bizler tüm illerden haberdar oluyoruz. Tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. 1999 Yılından daha başarılı olacağımızdan hiçbir endişemiz yoktur. Biz teşkilatlar olarak zafere kilitlendik. İnandık ve yola çıktık. Allah’ın izni ile başaracağız, başaracağız, başaracağız. Genç, çalışkan, başarılı, tecrübeli, kent bilimci eğitimini tamamlamış Afyon’un yağız delikanlısı ile Afyonluya bir şans tanıdık. Biz Fatih Çetinkaya ile yarışa çıkmakla çok iyi bir şey yaptığımızı düşünüyoruz. Son günde sandıklarımızı da sınırda nöbet tutan asker gibi sandıkların başında nöbet tutarak hakkımızı yedirmeyip, hile yaptırmayacağımızı biliyoruz. Niyetimiz hayır inşallah akıbetimiz de hayır olacak. Allah MHP’nin ve bu milletin önünü açıp yüzünü güldürsün.”
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme