• Haberler
  • Genel
  • 'Afyon'un tüm sorunlarına vakıfız' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon'un tüm sorunlarına vakıfız' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Halk Tv'nin canlı yayınında, kentin sorunlarına vakıf olduklarını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Halk Tv'nin canlı yayınına çıktı. Ecer, 'Biz 25 Ağustos'tan bu yana çalışıyoruz.Afyonkarahisar'ın tüm sorunlarına vakıfız. Çokgüçlü, deneyimli, her birisi alanında tecrübe sahibi iyi bir ekibimiz var.Plan ve proje [&hellip]

“Afyon’un tüm sorunlarına vakıfız”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Halk Tv’nin canlı yayınında, kentin sorunlarına vakıf olduklarını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Halk Tv’nin canlı yayınına çıktı. Ecer, “Biz 25 Ağustos’tan bu yana çalışıyoruz.Afyonkarahisar’ın tüm sorunlarına vakıfız. Çokgüçlü, deneyimli, her birisi alanında tecrübe sahibi iyi bir ekibimiz var.Plan ve proje olarak çok iyi hazırlandık. Bugün Afyonkarahisar ilimiz Eğitimde 58, Yaşanabilirlikte 65, kültür-sanat aktivitelerinde 68’inci sıradadır. Birinci olduğumuz alan ise hava kirliliğidir. Doğalgaz ile AFJET’i yaygınlaştıramazsanız, insanlara kalitesiz katı yakıt dağıtırsanız ve yeşil alan yaratmazsanız her gece zehir soluruz. Öncelikle hava kirliliği ile geri kalmışlığı ortadan kaldıracağız. Afyonkarahisar’ı bir cazibe merkezi haline getirerek kavşak özelliğinin iyi kullanılmasını sağlayacağız. Sosyal alanlar yaratarak insanları ve öğrencileri bu alanlara çekeceğiz. Ama unutulmamalı ki Havası solunur, suyu ucuz, ekmeği ucuz bir Afyonkarahisar yapacağız” dedi.
MERKEZ SAĞA CHP ÇAĞRISI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ise konuşmasında “Afyonkarahisar adayımız Afyonkarahisar’ın sevilen doktorlarından Dr. Mehmet Ecer ile inşallah bu seçim Afyonkarahisar’ın kaymağını yiyeceğiz. Afyonkarahisar’da CHP geliyor diyebiliriz. Benim inancım buna tamdır. AKP’nin çökerttiği merkez sağ, Cumhuriyeti kuran parti CHP’de birleşiyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

SADIKBEY VE DEMİRÇEVRE’DE ECER İLGİSİ

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Sadıkbey’de pazaryeri ziyaretine çıkarak halkın nabzını tutan Ecer, buradaki, ziyaretinde “Biz Sadıkbey’e seçim boyunca üç defa geldik ve sizlere bu bölgemizle ilgili fikirlerimizi beyan ettik. Bugün de bir ziyaret edelim hatırınızı soralım dedik” diye konuştu. Sadıkbey ziyareti sonrasında Demirçevre Mahallesi’ne geçerek burada kahvehanede halkla sohbette bulunan Ecer, “Demirçevre köy statüsünden mahalle statüsüne geçerek en fazla zarar ve mağduriyet gören yerimizdir. Demirçevre halkımız bunun bilincinde, kendilerinde beyan ettiği gibi 30 Mart’ta bunun hesabını soracaklar” diye konuştu.
Berkin Elvan’ın ölümüne neden olan gaz fişeğini atan polisin bulunması için Antalya’dan 8 Mart’ta yola çıkan Mehmet Ali Uğurlu, Ahmet Gündüz, Yoldaş Güneş, Bülent Karadaş, Keçel Türkkan ve Devrim Zongur ile Kolaylı tesislerinde karşılaşan Ecer, kendileriyle kısa bir süre sohbet ettikten sonra çıktıkları bu demokrasi mücadelesinde başarılar diledi.

ZİYARETLERDE MOLA YOK

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar halkından destek istedi. İlk olarak Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir bankayı ziyaret eden Ecer, burada banka yetkilileri ve personeli ile görüşerek kendisi için oy istedi. Ecer, İl Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Bakmadan Geçme