• Haberler
  • Spor
  • Afyon'un tüm şartları uygun – Kocatepe Gazetesi

Afyon'un tüm şartları uygun – Kocatepe Gazetesi

Geçen sene ilk defa Arap Premier Ligi ve 1. Ligi takımlarını Afyonkarahisar'a kamp için getiren Uluslararası Menajer Murat Edis TÜFAD Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser'i ziyaret eden Edis ve Menajer Abdullah Macraci Ramazan Ayı sonrasında Afyonkarahisar'da büyük turnuvalar yapılacağına dikkat çekti.'AFYON BANA GÖREBULUNMAZ BİR NİMET'Geçen sene de Afyonkarahisar'da takımların kamp [&hellip]

Geçen sene ilk defa Arap Premier Ligi ve 1. Ligi takımlarını Afyonkarahisar’a kamp için getiren Uluslararası Menajer Murat Edis TÜFAD Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser’i ziyaret eden Edis ve Menajer Abdullah Macraci Ramazan Ayı sonrasında Afyonkarahisar’da büyük turnuvalar yapılacağına dikkat çekti.
“AFYON BANA GÖRE
BULUNMAZ BİR NİMET”
Geçen sene de Afyonkarahisar’da takımların kamp yapmasını sağlayan Uluslararası Menajer Murat Edis, Afyonkarahisar’ın bulunmaz bir nimet olduğuna dikkat çekti. Edis, “Geçen sene de buraya gelmiştik. İnanılmaz bir Belediye Başkanınız var. Allah herkese öyle Belediye Başkanı nasip etsin. Kaç takım getireceğimiz konusuna gelirsek, henüz net bir sayı yok, istiyoruz ki bütün takımları buraya getirelim fakat şartların uyup uymadığı, takım antrenmanları derken hepsini elimizden geldiği kadar buraya getirmeye çalışacağız. Bugün sahalara gittik gerçekten de her şey çok güzel sahalara bakıyorlar oteller zaten var. Şu anda yeni kompleksin olduğu bölge cıvıl cıvıl bulunmaz bir nimet bana göre çok önemli bir yer. Menajer arkadaşım İstanbul’daydı Afyon’u da görmek istedi kendisi de etrafındaki bütün takımlara bildirecek” şeklinde konuştu.
“GEÇEN
SENE ÇOK ELEŞTİRDİLER BURAYI, BANA GÖRE CENNET”
Geçen sene gelen Arap takımlarının Afyon’u çok eleştirdiğine dikkat çeken Edis, “Şimdi takımlarla görüşmelerimiz olacak, zamanlarına programlarına bakacağız ona göre hazırlık maçlarının programlarını yapacağız. Elimizden geldiğince tüm takımları buraya getirmeye çalışacağız. Tabii bu plânımız Ramazan’dan sonra başlayacak. Geçtiğimiz sene memleketimize toplamda 19 takım getirdik. Burası olur ya da başka bir yer olur açıkçası biz burayı istiyoruz çünkü, Belediye Başkanımız olsun, TÜFAD Başkanımız olsun inanılmaz destekliyorlar. Bu bana göre şehir için çok önemli bir durum. Bilmiyorum, geçen sene çok eleştirdiler burayı, fakat bana göre cennet. Biz Afyonlu değiliz fakat biz yeni statları sahiplendik. Sebebi ise, inanılmaz bir Başkan var, inanılmaz bir destek var, geçen sene her dediğimizi yaptı. Yalnız uçak sıkıntısı var. Demek istediğim, çok ölü zamanda 1 tane uçak var. Geçtiğimiz sene takımlara ait özel uçağı ilk defa ben indirttim buraya. Bakalım, bu sene nasıl olacak” ifadesini kullandı.
“AFYON’U ÇOK BEĞENDİM”
Edis’in TÜFAD ziyaretinde yanında bulunan Menajer Abdullah Macraci Afyonkarahisar’ı çok beğendiğini aktardı. Macraci, “Afyon inanılmaz güzel bir yer, iyi sahalar var ve bazı oteller inanılmaz güzel ve yüksek kalitede ve statların yanında olması da güzel bir şey, yürüme mesafesinde. Ben şahsen çok beğendim. Ramazan Ayı’ndan sonra Afyonkarahisar’da büyük turnuvalar yapacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme