Afyon'un Sağlık Ordusuna Yeni Neferler

Afyonkarahisar'da sağlık teşkilatına taze kan geliyor. Müjdeyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan verdi.

Haber AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar’daki sağlık kuruluşlarına 29 uzman doktor, 8 pratisyen hekim’ 1 çocuk diş doktoru ve 53 sağlık çalışanın görev yapacağını duyurdu. Görev yapacak hekim ve sağlık çalışanlarında kurum içi atama ile tahsisi ile 20’si uzman doktor, 5’i pratisyen hekim ve 53’ü sağlık çalışanı kadroları kura sonuçları, tercihlere göre 26 Temmuz’da belli olacak. Bu atamalarla birlikte Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında da 9 uzman doktor, 3 pratisyen hekim görev yapacak.

İLİN İHTİYAÇLARI BELİRLENDİ

Afyonkarahisar’ın sağlık alanında önemli bir konumda olduğunu duyuran Milletvekili Dr. Arslan, “İlimizdeki ihtiyaçlara binaen birlikte yaptığımız istişare ve Sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda şehrimizin beklentilerini karşılayacak nitelikte sağlık personelini ilimize kazandırmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Afyonkarahisar’ın bu konuda çok önemli bir konumda olmasından dolayı en iyi yatırımı ve bu yatırımlar içerisinde verimli hizmeti sağlayacak sağlık çalışanlarımızı şehrimize kazandırarak hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YENİ BAKAN MEMİŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

“Sağlık alanında Afyonkarahisar ve ilçelerinde vatandaşlarımızın beklentileri ve taleplerini araştırıyor ve kendimize ödev olarak alıyoruz” diyen Arslan sözlerini şöyle noktaladı:

“Milletvekillerimiz, il müdürlerimiz, teşkilatımız ve hemşehrilerimiz ile birlikte ilimizde ihtiyaç olan ne varsa her birini ayrı ayrı çalışarak hazırlıklarımızı Sağlık Bakanlığımızın ilgili birimlerine giderek iletiyor ve çözülene kadar çalışıyor, takip ediyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgeyemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’na, milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme