Afyon'un 'sağlığı'nı değerlendirdiler

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş ve İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin [&hellip]

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AFSÜ Rektörü Nurullah Okumuş ve İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz,
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler.
Milletvekili Özkaya ziyarette Afyonkarahisar ve ilçelerinin doktor ve sağlık personeli ihtiyacı ile yatırımlarının konuşulduğu söyledi. İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz da Bakan Koca’ya Afyonkarahisar genelindeki sağlık personeli ihtiyacı ve sağlık yatırımları hakkında bilgiler verdi.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ise ziyarette Bakan Koca’ya AFSÜ’de ve üniversite hastanesinde yürütülen mevcut çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.
Afyonkarahisar’a yönelik sağlık yatırımları, personel desteği ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüsle mücadelede gösterdiği kararlılık dolayısıyla Bakan Koca’ya teşekkür eden Prof. Dr. Okumuş, nitelikli ve sürdürülebilir sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve üniversitenin akademik birikiminden daha verimli şekilde yararlanılması amacıyla AFSÜ’nün kurumlar arası iş birliğine açık olduğunu dile getirdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme