• Haberler
  • Spor
  • 'Afyon'un müthiş bir takım olduğunu duymuştuk'

'Afyon'un müthiş bir takım olduğunu duymuştuk'

HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, 'Açıkçası Cömert Başkan tarafından bize teklif gelmeden önce bu kadar detaylı bilmiyorduk ama hakikaten müthiş bir takım olduğunu duymuştuk.' dedi Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Antalya Bölge Müdürü Haldun Atalay Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'un Fenerbahçe Beko maçını izledi. Maçın [&hellip]

HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Açıkçası Cömert Başkan tarafından bize teklif gelmeden önce bu kadar detaylı bilmiyorduk ama hakikaten müthiş bir takım olduğunu duymuştuk.” dedi

Haber

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Antalya Bölge Müdürü Haldun Atalay Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un Fenerbahçe Beko maçını izledi. Maçın devre arasında takıma sponsor olan HDİ Sigorta adına Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu’na Vali Mustafa Tutulmaz, Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Başkanı Cömert Küce ile birlikte teşekkür ederek plaket takdim etti.
Maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’a sponsor olan HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nu ve Antalya Bölge Müdürü Haldun Atalay’ı burada ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydetti.
“AFYON’UN YANINDA OLACAĞIZ”
Kendilerini Afyon Belediyespor ile tanıştıran Cömert Başkana teşekkür eden HDİ Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “. Vesile oldu, bizi buralara çağırdı. Anlamlı bir maçta Afyon’da olduk. Tabi ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönem. Özellikle şehitlerimize baş sağlığı diliyorum ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu ortamda bence oynanacak en iyi maçtı. Hakikaten çok heyecanlı çok başa baş geçti. Baktığınız zaman iki takım arasında çok ciddi bütçe farkları var. Ama müthiş bir direniş vardı. Fenerbahçe gibi bir takımı 64 sayıda tutmak hakikaten müthiş bir olay. Fenerbahçe Euro Lig’de mücadele eden bir takım. Sponsor olarak da çok gurur duyduk. Valimizin elinden plaketimizi aldık. Bizim vereceğimiz tek mesaj, Afyon Belediyespor’un elimizden geldiğince yanında olacağız. İnşallah daha büyük başarılara da, bu ligde kalarak da inşallah bunu başaracaklar. Lig sonuna kadar mücadele edeceklerini açık yüreklilikle söylediler. Biz de HDİ Sigorta olarak türk Sporunun ve sporcusunun, basketbolunun ve Afyon Belediyespor’un yanında olmaya el verdiği sürece, destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
“AFYON’DA OLMAK DAHA ANLAMLI BİZİM İÇİN”
“Meksa Yatırım Afyon Belediyespor ile tanışmanız nasıl oldu?” sorusuna cevap veren Hancıoğlu, “Açıkçası Cömert Başkan tarafından bize teklif gelmeden önce bu kadar detaylı bilmiyorduk ama hakikaten müthiş bir takım olduğunu duymuştuk. Hatta geçen sene çok ilişkimiz yokken bile Afyon’da müthiş bir başarı hikayesi olduğunu sporsever olarak izliyordum. Cömert başkan bizi buldu vesile oldu, biraz önce de bahsettim biz hakikaten Türkiye’nin sigorta şirketiyiz. Türkiye’nin her tarafını kucaklamaya çalışan bir sigorta şirketiyiz. Futbol, basketbol, voleybol, engelli basketbol, yelken her tarafta varız açıkçası. Basketbol Federasyonu’ndan ayrıca kupa sponsoruyuz. Basketbol Ligi’nde yine Afyon Belediyespor ve Bahçeşehir Koleji ile bu sene tanışma fırsatı bulduk. Zaten o arenadayız. Ama böyle kıymetli başarı hikayelerinin, hakikaten Afyon gibi güzel yerden bu kadar mütevazi bütçelerle mücadele veren bir takım burası da. Böyle bir yerde olmak daha anlamlı bizim için. Biz zaten biraz seçerek destek oluyoruz. Başarı hikayeleri oluşturmak için de, biz de buralardayız. Afyon’un inanışı önemli, seyirci de müthiş, 3 bin kişilik bir solan, gördüğüm kadarıyla bağlılık var, sadakat var, Afyon’da basketin bu kadar sevilmesi de ayrıca bizi mutlu etti.” ifadelerine yer verdi.
Basın toplantısının sonunda TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey’in Afyonkarahisar’ın HDİ Sigortayı tercih eettiğini, ve basın mensuplarının da HDİ Sigorta’yı desteklidiklerini aktardı. Başkan Güzbey, “Sizin burada maçı takip etmeniz ilimize verdiğiniz önemin göstergesi. Buradayken Afyon’a müjdeniz olacak mı?” yönlendirmesine, HDİ Sigorta Genel Müdürü Hancıoğlu kayıtsız kalmayarak, “Bize böyle bir talep gelirse seve seve destek oluruz. Takımın ön isim hakkı gibi konuları değerlendirir ve en güzel şekilde desteği veririz.” dedi.
Genel Müdür Hancıoğlu’nun samimi ve içten yaklaşımı tüm basın mensupları tarafından takdir topladı.

Bakmadan Geçme