• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un medar-ı iftiharı” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’un medar-ı iftiharı” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sayın Prefabrik’in önde gelen bir kuruluş olduğunu belirtti Vali İrfan Balkanlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Sayın Prefabrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın'ı işyerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sayın Prefabrik İnşaat yönetim kurulu başkanının daveti üzerine bugün buradayız. Şirketin yeni fabrika binasının yönetim departmanı binasını gördük. [&hellip]

"Afyon'un medar-ı iftiharı"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sayın Prefabrik’in önde gelen bir kuruluş olduğunu belirtti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Sayın Prefabrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayın’ı işyerinde ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sayın Prefabrik İnşaat yönetim kurulu başkanının daveti üzerine bugün buradayız. Şirketin yeni fabrika binasının yönetim departmanı binasını gördük. Prefabrik yapı elemanları kendi ihtisas sahaları olduğu için bu binayı da bu şekilde yapmışlar. İnanılmaz güzellikte ve sağlamlıkta. Türkiye’nin birçok bölgesinde hızlı tren dahil, çok dayanıklı köprü geçişleri, büyük depolar, fabrika binaları süratle çözüme kavuşturuluyor. Afyonkarahisar’ın medar-ı iftiharı bir kuruluş” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme