• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un marka değerleri masaya yatırılacak

Afyon’un marka değerleri masaya yatırılacak

Afyonkarahisar’ın marka değerlerini tanıtmak ve geliştirmek amacıyla kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, 2 gün sürecek Afyonkarahisar Buluşması düzenleyecek Afyonkarahisar’daki değerleri ön plana çıkarmak, marka olmasını sağlamak, aynı zamanda şehri geliştirmek için kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, � Afyonkarahisar Buluşması” başlıklı bir toplantı düzenleyecek. İLK OTURUM CUMARTESİ2-3 Haziran’da Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek toplantının ana başlıkları “turizm”, “tanıtım” ve [&hellip]

Afyon'un marka değerleri masaya yatırılacak

Afyonkarahisar’ın marka değerlerini tanıtmak ve geliştirmek amacıyla kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, 2 gün sürecek Afyonkarahisar Buluşması düzenleyecek

Afyonkarahisar’daki değerleri ön plana çıkarmak, marka olmasını sağlamak, aynı zamanda şehri geliştirmek için kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, “2012 Afyonkarahisar Buluşması” başlıklı bir toplantı düzenleyecek.
İLK OTURUM CUMARTESİ
2-3 Haziran’da Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek toplantının ana başlıkları “turizm”, “tanıtım” ve “marka” olarak belirlendi. İlk oturumu 2 Haziran 2012’de Korel Termal Otel’de başlayacak olan Afyonkarahisar Buluşması, açılış konuşmalarının ardından “Afyonkarahisar’ın Yerel Marka Hikayeleri-I”, “Yerel Medyanın, Marka Vizyonu ve Turizm İlişkileri”, Afyonkarahisar’ın Turizme Kazandırılacak Doğal, Kültürel ve İnanç Değerleri”, “İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa ve Afyonkarahisar Dernekleri’nin Tanıtım ve Marka Rolleri”, “Afyonkarahisar Yerel Marka Hikayeleri” panelleri ile devam edecek. Afyonkarahisar Buluşması’nın ilk gününde Sema Gösterisi ve Belgesel Gösterimi etkinlikleri de yer alacak.
BASIN KURULUŞLARINA ÖDÜL VERİLECEK
Afyonkarahisar Buluşması’nın ikinci günü ise Güral Afyon Otel’deki toplantı ve etkinliklerle devam edecek. Buluşma’nın Güral Afyon Otel’deki oturumu sergi açılışı ve dans gösterisi ile başlayacak. Turizm konusunda başarı kazanan kuruluşların yetkililerinin yapacakları sunumların ardından “Afyonkarahisar’ın Kurumsal Tanıtımları” başlıklı panel gerçekleştirilecek. “Tarih, Yerel Yönetimler, Yerel Markalar, Turizm” ve “Tarih ve Turizm’de Marka Olma Çalışmaları” başlıklı panellerin ardından “Sorumluluk”, “Haber”, “Program Yüzü” anabaşlıklarında basın ödülleri verilecek.
Afyonkarahisar Buluşması, “Turizm Yatırım Markalarının Gelecek Destinasyon Hedefleri”, “Afyonkarahisar Ulusal Yatırım Ödülleri”, “2011-2012 Yerel Marka Ödülleri” ile son bulacak.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Öte yandan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, 2012 Afyonkarahisar Buluşması’ndan önce Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir basın toplantısı düzenledi. Dernek Başkanı Önder Çelik, çalışmalarını istişare ve toplantılarla bugüne kadar getirdiklerini belirtti. Çelik, amaçlarının Afyonkarahisar’daki marka değerler üzerinde yoğunlaşmak olduğunun altını çizdi. (Kocatepe)

AGPD’ye yoğun destek

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği’ne birçok kurum ve kuruluş destek veriyor. Dernek’e destek veren kurum ve kuruluşlar şöyle:
Termal Turistik Otelciler ve İşletmeleri Derneği, Doğa Sporları Derneği, Fotoğraf Sanatçıları Derneği, Profösyonel Aşçılar Derneği, Kültür Derneği, TEMA İl Temsilciliği, Güzel Sanatlar Derneği, Kültür Sanat Gönüllüleri Derneği, Sportif Olta Balıkçılığı ve Yaban Hayatı Koruma Derneği, Türk Anneler Derneği, Arkeoloji Müzesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eski Eserler ve Müze Sevenler Derneği, Emirdağ Karacalar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Veteriner Onkoloji Derneği, Şuhut Avcılar Derneği, AYTAM, Ritim Gençlik Spor Kulübü, Sandıklı Yarenler Derneği, Emirdağ Yardımlaşma Derneği, Dinar Marsyas Musiki Derneği, Turquoise Dergisi, Tarasımedya, ANG Ajans, EFEM Mühendislik, Can Ajans

Bakmadan Geçme