• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un kalkınması için tam kapasite çalışacağız

Afyon’un kalkınması için tam kapasite çalışacağız

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar'ın tüm dinamikleri ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde şehrin kalkınması ve gelişmesinde tam kapasite çalışacaklarını söyledi Son Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner'e hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.İLK ZİYARET GÜLMEZ’DENAfyonkarahisar Valisi Hakan Yusur Güner’i ziyaret eden İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, ziyaret sırasında [&hellip]

Afyon'un kalkınması için tam kapasite çalışacağız

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın tüm dinamikleri ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde şehrin kalkınması ve gelişmesinde tam kapasite çalışacaklarını söyledi

Son Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner’e hoş geldin ziyaretleri devam ediyor.
İLK ZİYARET GÜLMEZ’DEN
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusur Güner’i ziyaret eden İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, ziyaret sırasında Vali Güner’e hoş geldiniz diyerek çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Vali Güner, nezaketinden ve ziyaretinden dolayı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’e teşekkür etti.
BELEDİYE İLE EL ELE
VEREREK ÇALIŞACAĞIZ
Günün ikinci ziyaretini ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu birlikte gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Başkan Çoban, Vali Güner’in Afyonkarahisar’daki görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz dedi.
Vali Güner’de öncelikle ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Çoban ve beraberindekilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yerel yönetimlerin en önemlisi ve en büyüğü olan Belediye Başkanlığı ile el ele vererek Afyonkarahisar’ın daha yaşanılabilir iller arasındaki yerini korumak için yaşam standartlarını yükseltecek projelerin hayata geçireceğini belirtti.
“AKÜ’NÜN KATKISINA
İHTİYACIMIZ VAR”
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından gerçekleştirilen ziyaret sırasında Rektör Solak Vali Güner’e hoş geldiniz diyerek Afyonkarahisar’a katkı sağlayacak her türlü projede Kocatepe Üniversitesi olarak hazır olduklarını belirtti.
Rektör Solak’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Vali Güner, Afyonkarahisar’ın tüm dinamikleri ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde ilimizin kalkınması ve gelişmesinde tam kapasite çalışacaklarını, bu kapsamda AKÜ’nün katkılarına ihtiyac olduğunu belirtti.
Vali Hakan Yusuf Güner’e günün son ziyareti ise İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Müftüsü Burhan İşliyen ve Evciler Kaymakamı H. Hasan Gökpınar tarafından gerçekleştirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme