Afyon'un ilk matematik atölyesi açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tefriş edilen şehrin ilk 'Matematik Atölyesi' açıldı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tefriş edilen Matematik Atölyesi, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda hizmetine sunuldu. Atölye açılışını Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tefriş edilen şehrin ilk “Matematik Atölyesi” açıldı

Haber

Haber

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tefriş edilen Matematik Atölyesi, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda hizmetine sunuldu. Atölye açılışını; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Okul Müdürü Mehmet Vehbi Göktaş, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte yaptı.
MATEMATİK SEVEREK ÖĞRENİLECEK
Şehrin ilk matematik atölyesi özelliğini taşıyan projede tüm imkânlar Belediye tarafından karşılandı. Öğrencilerin “En büyük Başkan Zeybek Başkan” sloganları ile karşıladığı Mehmet Zeybek, açılış kurdelesini gençlerle birlikte kesti. Matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin matematik dersini sevmelerini sağlamak amacıyla hayata geçen atölyede öğrenciler TÜBİTAK ve TEKNOFEST gibi yarışmalar için çalışmalar yapacak. Öğrenciler, matematiği daha eğlenceli hale getirmek için kullanılan öğretim materyalleri, bilgisayarların yanında matematik kavramlarından oluşan duvar resimleri ve tavan aksesuarları ile süslenen atölyeyi okullarına kazandırdıkları için Başkan Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’de, “Eğitime verdiği önem ve katkılardan dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’e teşekkür ederiz.” dedi.
“İŞTE BİZİM ENERJİMİZ İŞTE BİZİM GENÇLİĞİMİZ”
Açılış töreninde konuşan Mehmet Zeybek şunları kaydetti:
“Eğitime yatırım geleceğe yapılan yatırımdır anlayışı ile hareket ediyoruz. İşte bizim enerjimiz, işte bizim gençliğimiz. Böyle başarılı ve çalışkan öğrencilere her türlü desteğe vermeye hazırız. Yeter ki çalışsınlar. Sadece bu okula değil tüm okullarımıza destek sağlıyoruz. Bugüne kadar her zaman eğitim camiamızın yanında olduk. Kitap okuma yarışmaları gibi çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Tek gayemiz akıllı, donanımlı, bilgili ve bilinçli gençler yetiştirmek. Başarıları daim olsun, hayırlı olsun.”

Bakmadan Geçme