Afyon’un ilk Hotpoint mağazası açıldı

Beyaz eşya firması Indesit Company, Afyonkarahisar'daki ilk Hotpoint mağazası İlkem DTM’nin açılışı dün yapıldı Dua edildikten sonra mağazanın açılış kurdelasını Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan birlikte kestiler. Açılış töreninde klasik müzik dinletisi de sunuldu.Afyonkarahisar’ın ilk Hotpoint mağazası olma özelliğine sahip olan [&hellip]

Afyon'un ilk Hotpoint mağazası açıldı

Beyaz eşya firması Indesit Company, Afyonkarahisar’daki ilk Hotpoint mağazası İlkem DTM’nin açılışı dün yapıldı

Dua edildikten sonra mağazanın açılış kurdelasını; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan birlikte kestiler. Açılış töreninde klasik müzik dinletisi de sunuldu.
Afyonkarahisar’ın ilk Hotpoint mağazası olma özelliğine sahip olan İlkem DTM’nin açılış töreni dün öğleden sonra saat 16.00’da Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ve pek çok seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’a güzel bir müessese kazandırma mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Beyaz eşya piyasasında önemli bir yeri olan Hotpoint mağazasının şehre hayırlı olmasını dileyen Vali Balkanlıoğlu, bol kazançlar temennisinde bulundu. Mağaza İlkem DTM Kadınana caddesi Ambaryolu No: 54/1-B adresinde hizmet veriyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme