Afyon’un iddialı yeni mekanı: ET-RAF

ET-RAF Steakhouse-Döner Cuma namazına müteakip yapılan resmi açılışla hizmete girdi. İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, ET-RAF Steakhouse-Döner’in Afyon’da yeni bir soluk olma iddiasında olduğunu söyledi ET-RAF Steakhouse-Döner’in resmi açılışı dün Cuma namazına müteakip Atatürk Caddesi, İzmir İstasyonu yanındaki mekanda yapıldı. İşletmenin açılış kurdelesini dua edilmesinin ardından Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı [&hellip]

Afyon'un iddialı yeni mekanı: ET-RAF

ET-RAF Steakhouse-Döner Cuma namazına müteakip yapılan resmi açılışla hizmete girdi. İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, ET-RAF Steakhouse-Döner’in Afyon’da yeni bir soluk olma iddiasında olduğunu söyledi

ET-RAF Steakhouse-Döner’in resmi açılışı dün Cuma namazına müteakip Atatürk Caddesi, İzmir İstasyonu yanındaki mekanda yapıldı. İşletmenin açılış kurdelesini dua edilmesinin ardından; Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel ve işletme ortakları Murat Altıntuğ, Melih Yüksel ve Semih Yüksel birlikte kestiler. İşletme 12.00-22.00 saatlerinde hizmet verecek.
İŞLETME AFYON
STANDARTLARININ ÜZERİNDE
Kurdele kesimi öncesi konuklara hitap eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ET-RAF Steakhouse-Döner işletmesinin sadece üç ortağı için değil, hem çalışanları, hem Afyonkarahisar için hem de şehre gelen seçkin misafirler için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Kendisinin Vali Hakan Yusuf Güner ile birlikte ET-RAF Steakhouse-Döner’de bir test yemeği yediklerini aktaran Çoban; “İşletmede test yemeğini yedikten sonra mutfak dahil olmak üzere tüm bölümleri gezmiştik. İşletme gerçekten Afyonkarahisar standartlarının çok çok üzerinde. Hatta Türkiye’de ki seçkin restourantlarla boy ölçüşecek bir kalitede, hijyende, hizmette Afyonumuza sunulmuş bir lokantadır. Bu vesile ile bu güzel tesisimizi şehrimize kazandıran üç değerli ortaklara teşekkür ediyorum. Hem çalışanlarına hem de Afyonumuza hayırlı olsun.” dedi.
YENİ BİR MEKAN, YENİ BİR SOLUK
Vali Hakan Yusuf Güner açılış töreninde yaptığı konuşmada, ET-RAF Steakhouse-Döner işletmesine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la birlikte gelerek et ürünlerinin tadına baktıklarını ve tavsiye ettiklerini belirtti. ET-RAF Steakhouse-Döner’in farklı bir anlayışta şehre yeni bir et ve damak tadı sunulduğunu söyleyen Vali Güner; “Hizmet sektörü çok zor bir sektör. Bu yönüyle tüm çalışanlar tabiri caiz ise her gün gelinlik kız gibi görücüye çıkacaklar. Gelinlik kız bir defa görücüye çıkıyor. Ama burada hergün görücüye çıkılacak. Afyonda nezih bir ortamda, güney güneşini alan, araçların rahat park edebilecekleri yola yakın, ailece gelinebilecek durumda ola yer sayısı beklentimizin altında. Dolayısyla bu işi yapanlar için sadece kendilerine ait bir iş değil, şehrimize yönelik de bir iş gerçekleştirmiş oluyor. Yol üzerinde bir mekan. Bizlerin de misafirleri oluyor. Sürekli aynı yere gidince bir göz aşinalığı ve bıkkınlığı ortaya çıkabiliyor. Örneğin üç ay önce Sayıştay’dan gelen denetçiler geçen hafta geldiklerine yine aynı yere götürdük. Burada lokantacılığın sanatla bulaşabildiğini görüyoruz. Tebrik ediyorum. Umarım ki mühendisliğin en ince ayrıntılarını tabakların duruşundan, yemeklerin sunuşundan ve hizmet ile hissettirirler. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.” diye konuştu.
ŞEHİRDE Kİ EKSİKLİK GİDERİLİYOR
ET-RAF Steakhouse-Döner İşletme Müdürü Ahmet Kabadayı, yeni ve farklı bir işletme ile Afyonkarahisar’a hizmet verme heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Şehre damak tadı ve hizmet kalitesinde ki iddiaları ile ciddi katkı sağlayacaklarını belirten Kabadayı; “İşletmemizde kuru ve yaş olarak özel dolaplarımızda dinlendirdiğimiz steaklerimiz var. Her kesim ve damak tadına hitap edebileceğimiz et çeşitlerimiz var. Balık ürünlerimiz, beyaz etimiz, kuzu etlerimiz var. Sayın Valimizin açılış konuşmasında belirttiği üzere biz bölgenin üzerinde bir yer yapmak için çaba sarf ettik. Bu alanda önde olan firmalarla da ölçüşebilecek derece de bir mekan oluşturduğumuz inancındayım. Afyon’da eksikliği hissedilen bir ihtiyacı gidermiş olacağımızı düşünüyorum. İnsanlarımız herşeyin en iyisine layık. Damak tatlarına hitabımız, mimari yapımız ve hizmetimizle konuklarımızı ağırlayacağız. İşin mutfağından servisine kadar tüm ekibimizle arzu edilen hizmeti sunacağız. İşletmemiz 200 metrekare kapalı alanda, 500 metrekarelik açık alanda hizmet verecek. Özel yemekler ve iş toplantıları için rezervasyon alabiliyoruz. Burada şu an 35 kişi çalışıyor.” >> Burcu Aydın’ın haberi.

Bakmadan Geçme