Afyon’un halka açık yüzme havuzu oldu

Afyonkarahisar Belediyesi, orta direk vatandaşlar için yüzme havuzu yaptı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan yüzme havuzu ve aquaparkın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. Afyonkarahisar’da yüzme havuzunun bir eksiklik olduğunu belirten Çoban, bu eksikliği gidermek adına modern bir yüzme havuzu ve aquapark yaptıklarını söyledi. Termal otellerde yüzme [&hellip]

Afyon'un halka açık yüzme havuzu oldu

Afyonkarahisar Belediyesi, orta direk vatandaşlar için yüzme havuzu yaptı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan yüzme havuzu ve aquaparkın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

Afyonkarahisar’da yüzme havuzunun bir eksiklik olduğunu belirten Çoban, bu eksikliği gidermek adına modern bir yüzme havuzu ve aquapark yaptıklarını söyledi. Termal otellerde yüzme havuzlarının bulunduğunu, ancak bu havuzlardan sadece maddi gücü iyi olan insanların faydalanabildiğini kaydeden Çoban, Afyonkarahisar’da artık maddi gücü çok iyi olmayan insanların da faydalanabileceği bir yüzme havuzunun olduğunu anlattı.
Yüzme havuzu ihalesinin geçtiğimiz yıl yapıldığını ve iki ay önce hizmet vermeye başladığını aktaran Çoban, “Yoğun uğraşlarımız sonucu, içerisinde makinesi dairesi, tuvaletleri ve soyunma odaları bulunan modern gerçek bir yüzme havuzu yaptık. Günlük her türlü laboratuvar çalışmasının ve kimyasal katkı analizinin yapıldığı bu havuzda kullanılan kimyasal maddeler için bir ayda 5 bin TL harcadık. Havuzumuzu daha da eğlenceli hale getirmek için iki tane de kaydırak yaptırdık. Burası yüzme havuzu olmasının yanı sıra özel kabullerin, kokteyllerin, resepsiyonların verilebileceği ve hatta düğünlerin yapılabileceği bir mekân haline geldi.” dedi.
Yüzme havuzu ve aquapark alanının 5 bin metrekare olduğunu kaydeden Çoban, yüzme havuzu kısmının 450 metrekare olduğunu, yüzme havuzuna giriş için sembolik 3 lira ücret alındığını anlattı.

Bakmadan Geçme