• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un güzellikleri tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon’un güzellikleri tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla harekete geçti İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dumlupınar Bölgesel Yürütme Kurulu, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtacak. 8 Haziran 2014 günü Frig Vadisi'ne yapılacak turla başlayacak turlar hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, “İl [&hellip]

Afyon'un güzellikleri tanıtılacak

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla harekete geçti

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dumlupınar Bölgesel Yürütme Kurulu, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtacak.
8 Haziran 2014 günü Frig Vadisi’ne yapılacak turla başlayacak turlar hakkında bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci, “İl Müdürlüğü olarak hedefimiz, halkımızı belgeli seyahat acentaları ve turist rehberleri eşliğinde daha kaliteli ve güvenli olan seyahatlere yönlendirmektir. Bu anlamda; bu tür organizasyonları teşvik için tanıtım çalışmalarını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü üstlenmiş bulunmaktadır. Turlar TÜRSAB Dumlupınar Bölgesel Yürütme Kurulu tarafından organize edildiğinden, taşıma, seyahat katılım ücretlerini toplama gibi hizmetler de Yürütme Kurulu tarafından yerine getirilecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bu turizm festivaline katkı sağlayacak seyahat acentalarının isimleri şöyle:
1. AFYONKARAHİSAR TURİZM
2. ANITKAYA TURİZM
3. ATL-BAHAR TURİZM
4. CEBA TURİZM
5. HACIKANAT TURİZM
6. HOCAOĞULLARI TURİZM
7. İLGİ TURİZM
8. OPİUM TURİZM
9. ÖR-YOL TURİZM
10. PİTYA TURİZM
11. ŞENELLER TURİZM

Bakmadan Geçme