• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyon'un Gücünü Potansiyelini Birlikte Ortaya Çıkaracağız'

'Afyon'un Gücünü Potansiyelini Birlikte Ortaya Çıkaracağız'

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, AGC yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Çelikten, 'Afyonkarahisar’ımızın gücünü, potansiyelini hep birlikte ortaya çıkararak sorunlarını çözmeye katkı sağlayacağız.' dedi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk’u ziyaret etti. Ziyarette, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i, AGC Başkanı Önder Artuk, Yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt, Mehmet Abdioğulları, İsa Kuş, Faruk Kılınç ve Ali Osman Okşar hazır bulundular.

Haber
“BASIN ŞEHRİMİZİN GÖZÜ KULAĞIDIR”
ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Çelikten, “Önder Bey ve yeni yönetime görevinizde hayırlı olsun dileklerimi iletmek istedim. İnşallah, Afyonkarahisar’ımızın gücünü, potansiyelini hep birlikte ortaya çıkararak sorunlarını çözmeye katkı sağlayacağız. Basın olarak, şehrimizin gözü kulağı olacağınıza inanıyoruz. Tekrar hayırlı olsun.” dedi.

Haber
“AGC OLARAK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”
AGC Başkanı Önder Artuk, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Artuk, “AGC olarak, tüm kurum ve kuruluşlar ile etkili iletişim kurarak, güzel işler yapacağız. AGC ve basın mensupları olarak şehrimiz için elinizden gelen çabayı en iyi şekilde sağlayacağız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Gazeteciler Günümüzü ve Basın Çalışanları Gününü unutmadığınız için ayrıca teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme