• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un gönlümdeki yeri ayrı – Kocatepe Gazetesi

Afyon’un gönlümdeki yeri ayrı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulunan PMYO Müdürü Müjdat Kargöz, Afyonkarahisar’ın gönlündeki yerinin çok farklı olduğunu ifade etti “KURUMLAR ARASI DİYALOGA ÖNEM VERİLİYOR”Yaklaşık 17 ay boyunca yürüttüğü PMYO Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişliği görevine atanması nedeniyle Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Müjdat Karagöz, Başkan Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulundu.Afyonkarahisar’a ve Afyonkarahisarlılar’a hizmet etmekten son derece keyif [&hellip]

Afyon'un gönlümdeki yeri ayrı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulunan PMYO Müdürü Müjdat Kargöz, Afyonkarahisar’ın gönlündeki yerinin çok farklı olduğunu ifade etti

“KURUMLAR ARASI
DİYALOGA ÖNEM
VERİLİYOR”
Yaklaşık 17 ay boyunca yürüttüğü PMYO Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişliği görevine atanması nedeniyle Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Müjdat Karagöz, Başkan Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar’a ve Afyonkarahisarlılar’a hizmet etmekten son derece keyif aldığını belirten PMYO Müdürü Karagöz, görev yaptığı süre içerisinde çok güzel insanlar tanıdığını, bu nedenle Afyonkarahisar’ın gönlündeki yerinin çok farklı olacağını ifade etti. Afyonkarahisar’da kurumlararası diyaloga büyük önem verildiğini kaydeden Karagöz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile oldukça uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Karagöz’e Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını temin eden Başkan Çoban, başarılarının devamını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme