• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un gelişmesi için çalışacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyon’un gelişmesi için çalışacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar’ın gelişmesi için TBMM'de Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi 7 Haziran seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Burcu Köksal, Başkan Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu.Gazeteci eşi Yasin Köksal ve beraberindeki partililerle birlikte kendisini ziyarete gelen Milletvekili Burcu [&hellip]

Afyon'un gelişmesi için çalışacağız

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar’ın gelişmesi için TBMM’de Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi

7 Haziran seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Burcu Köksal, Başkan Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gazeteci eşi Yasin Köksal ve beraberindeki partililerle birlikte kendisini ziyarete gelen Milletvekili Burcu Köksal’a görevinde başarılar dileyen Başkan Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban, Afyonkarahisar’a hizmet etmek adına birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek kentin gelişmesi için TBMM’de Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme