Afyon’un gelişimi artacak – Kocatepe Gazetesi

Rekabet Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programı için Afyonkarahisar’a gelen Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyaret öncesi Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Vali Hakan Yusuf Güner’e nazik karşılamalarından dolayı teşekkür etti.Karşılıklı bilgi alışverişi yapılan ziyarette Afyonkarahisar’daki programları hakkında [&hellip]

Rekabet Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programı için Afyonkarahisar’a gelen Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret öncesi Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Vali Hakan Yusuf Güner’e nazik karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Karşılıklı bilgi alışverişi yapılan ziyarette Afyonkarahisar’daki programları hakkında bilgiler veren Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Afyonkarahisar’ın termal imkanlarının rantabl (verimli) hale geldiğini memnuniyetle müşahede ettiğini belirtti. Termalin başkenti olarak bilinen Afyonkarahisar’da bulunmaktan çok memnun olduğunu söyleyen Rekabet Kurumu Başkanı Torlak, beş yıldızlı otellerin, üniversitenin, kurum ve kuruluşların sahip olduğu büyük imkan ve potansiyelle Afyonkarahisar’ın çok geliştiğini ve bu gelişimin artarak devam edeceğini düşündüğünü sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme