• Haberler
  • Genel
  • Afyon’un geleceği Şehir Işıkları ile parlak

Afyon’un geleceği Şehir Işıkları ile parlak

Şehir Işıkları, 1996 yılında başladığı çalışmalarına şu anda 42 ilde devam ediyor. Afyonkarahisar’da da hizmet veren şirket, Afyonkarahisar Belediyesi ile yaptığı anlaşma gereği, 150 adet Led aydınlatmalı billboard, 60 adet otobüs durağı, 50 adet raket (CLP), 3 adet megalight ve Led Ekran kurulum ve kiralama yetkisi 10 yıllığına elinde bulunduruyor Afyonkarahisar merkezde, verilen süre içerisinde [&hellip]

Afyon'un geleceği Şehir Işıkları ile parlak

Şehir Işıkları, 1996 yılında başladığı çalışmalarına şu anda 42 ilde devam ediyor. Afyonkarahisar’da da hizmet veren şirket, Afyonkarahisar Belediyesi ile yaptığı anlaşma gereği, 150 adet Led aydınlatmalı billboard, 60 adet otobüs durağı, 50 adet raket (CLP), 3 adet megalight ve Led Ekran kurulum ve kiralama yetkisi 10 yıllığına elinde bulunduruyor

Afyonkarahisar merkezde, verilen süre içerisinde tüm mecralarda kurulumlarını tamamlayarak hizmete sunulduğunu belirten Şehir Işıkları İl Müdürü Eren Gökyer Afyonkarahisar’da yapılan çalışmaları dile getirdi. Gökyer, “Afyonkarahisar, içerisinde barındırmış olduğu potansiyel açısından ve kavşak noktada bulunmasından dolayı çok önemli bir merkez ve geleceği daha da parlak. Bununla birlikte reklam ve tanıtım, firmalar açısından günümüz şartlarında olmazsa olmaz bir koşul. Bu noktada, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren firmalarda mecralara sahip çıkarak kendi tanıtımlarını yapmak için kullanmaktalar” dedi.
Afyonkarahisar’da yaptıkları en son çalışmayı detaylı şekilde açıklayan Şehir Işıkları İl Müdürü Eren Gökyer, “Afyonkarahisar Turizm Danışma Bürosunun önüne 16 metrekarelik Led Ekran’ın kurulumunu tamamladık. Faaliyete geçen Led Ekran, kendi segmentinde kullanılan en son teknolojik özelliklere sahiptir. Full dijital, 16 mm çözünürlük, tam renk derinliğinde 32 milyon renk” diye konuştu.
Gökyer, bu led ekran vasıtasıyla hem firmaların ürün ve hizmetlerini Afyonkarahisar’lı vatandaşlara tanıtabileceklerini hem de önemli günlerde çeşitli yayınların yapılabileceğini belirtti.
Gökyer, “Şehir Işıkları olarak, ışığımızla Afyonkarahisar’ı aydınlatmaya ve kentimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Destek veren firmalara da teşekkür eden Gökyer şunları söyledi: “Sizlerin aracılığıyla en başından beri desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar Belediyesi idarecileri ve çalışanlarına, ve mecralarımızı katılımlarıyla güzelleştiren değerli firmalarımıza teşekkür etmek istiyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme