• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’un farkı hastanelerin yeni olması”

“Afyon’un farkı hastanelerin yeni olması”

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül, Afyonkarahisar’daki sağlık tesislerinin durumlarının fena olmadığını belirterek, “Afyonkarahisar’ın diğer birliklerden farkı, hastanelerin yeni olması” dedi Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül ile Tıbbi Cihaz ve Yatırım Planlama Daire Başkanı Umut Doğan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kurum Başkan Yardımcısı Dr. [&hellip]

"Afyon'un farkı hastanelerin yeni olması"

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül, Afyonkarahisar’daki sağlık tesislerinin durumlarının fena olmadığını belirterek, “Afyonkarahisar’ın diğer birliklerden farkı, hastanelerin yeni olması” dedi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül ile Tıbbi Cihaz ve Yatırım Planlama Daire Başkanı Umut Doğan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül ve Tıbbi Cihaz ve Yatırım Planlama Daire Başkanı Umut Doğan, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Sağlık Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ile Genel Sekreterlik Hizmet Başkanları ve Afyonkarahisar Kamu Hastanelerinin yöneticileri tarafından karşılandı.
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’nin sunumunu değerlendiren Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Ercan Özgül, “Genel manada birlik bazında Afyonkarahisar’ı iyi buldum. Özellikle yöneticiler ve sekreterlik arasında kurulan birlik ve beraberlik görünüyor. Değerlendirme kriterlerinin kurumların karnelerini çok hızlı değiştiriyor. Bu konudaki değişikliklerle birlikte standartlarımız netleşecek. Bunun dışında, Afyonkarahisar’daki sağlık tesislerinin durumları fena değil. Sizin diğer birliklerden farkınız, hastanelerinizin yeni olması. Yatırımlar tamamlanmış durumda bu nedenle çok fazla yatırıma ihtiyacını bulunmuyor. Mali konularda çok fazla sıkıntınız yok. Çünkü bir kurumun batması mali hizmetlere bağlıdır. Ancak, bizlerin var olma sebebi tıbbi hizmetler. Tıbbi hizmetlerin yukarıya çıkması mali ve idari hizmetlerin iyi olmasına bağlıdır.” ifadelerini kullandı.
Özgül, ev sahipliğinden ötürü Genel Sekreter Erenoğlu öncülüğünde tüm katılımcılara teşekkür ederken hastane yöneticilerinin kendisine yönelttikleri soruları da cevapladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme