Afyon'un Erenler beldesinde daire satılacak

Afyonkarahisar il merkezine bağlı Erenler beldesinde 147 metrekare daire icradan satılacak   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Taşınmaz, Afyonkarahisar merkez ilçede, 419 ada, 8 parselde, Erkmen beldesinde Hürriyet Mahalesi, 5 Nolu Bağımsız Bölümdür. Taşınmazın yüzölçümü 14.652,01 metrekaredir. Yüzölçümündeki arsa vasıflı taşınmaz üzerinde yer alan 9 adet bloktan oluşan site içerisindeki [&hellip]

Afyonkarahisar il merkezine bağlı Erenler beldesinde 147 metrekare daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Taşınmaz, Afyonkarahisar merkez ilçede, 419 ada, 8 parselde, Erkmen beldesinde Hürriyet Mahalesi, 5 Nolu Bağımsız Bölümdür. Taşınmazın yüzölçümü 14.652,01 metrekaredir. Yüzölçümündeki arsa vasıflı taşınmaz üzerinde yer alan 9 adet bloktan oluşan site içerisindeki A blok ikinci kat 5 nolu bağımsız bölümdür. Arsa payı 9/720 olup, mesken niteliğindedir.
1/1000 ölçekli uygulama imar planında konut alanında kalmakta olup, yapı nizamı blok 4 kat müsaadeli ve E.1-20’dir. Çekme mesafeleri yoldan 5 metre, komşudan 3 metre arka bahçe hi2dir. Yapı kullanma izin belgesi vardır. Taşınmazın bulunduğu parselin üzerine site halinde inşa edilmiş 9 adet betonarme blok bulunmakta olup her bloğun altında kapalı müstakil garaj vardır. Site içerisinde 7/24 güvenlik, kamera sistemleri, peyzaj, havuz ve sosyal tesisler mevcuttur. Etrafı ihata duvarı ile çevrilidir. Bahçe düzenlemesi özenle yapılmıştır. Asansörlüdür. Isınması Afjet jeotermal enerji iledir. 5 Nolu Bağımsız Bölümün giriş kapısı çelik kapıdır. İçi 3 oda + salon + vestiyer odası; ebeveyn banyosu + antre + mutfak, banyo ve tuvalletten oluşmaktadır. Net 147 metrekare alanındadır ve 5 yıllık yıpranması olan dairenin giriş kapısı çelik kapıdır. Görüntülü diyafon sistemi ile apartman önü ve güvenlik kulübesiyle görüşme imkânı vardır.

Dairenin girişinde sol tarafta kiler, portmanto odası bulunup, salon ve odalar lamine parke, antre, mutfak ve ıslak hacimler ise parlak seramik kaplamalıdır. Tüm iç kapılar ahşap masif mobilya kapı, pencereler ise renkli ısıcamlı pvc doğramalıdır. Her pencere önünde renkli panjur vardır. Salon ve antre tavanı gergi tavan olup led ışıklıdır. Oturma odası ve ebeveyn odası duvarlarının kâğıt kaplı diğer odaların saten alçı üzeri plastik boyalı olduğu, salondaki tv ünite kısmında patlatma taş kullanıldığı, Banyoda duşakabin, ankastre alafranga tuvalet vardır. Duvar tavana kadar fayans kaplı, mutfakta akrilik tezgâh ile tezgah alt ve üst ahşap kaplamalı masif dolapları vardır. Ankastre sistem dolap ve 4’lü set bulunmakta olup tezgâh alnının akrilik mermer ve ahşap ile kaplanmıştır. Ebeveyn yatak odasında da ayrıca, banyo mahalli vardır. Mesken borçlu ve ailesi tarafından kullanılmaktadır. Salon ve mutfakta birleşik balkon olup, camekan ile kapatılmıştır. Bir kenarına da ahşap malzemeden duvara gömme dolap ve tv ünitesi yapılmıştır. Daireye ait bloğun bodrum katında müstakil kapalı garajı da vardır. Taşınmazın birinci satışı Afyonkarahisar İcra Müdürlüğü Mezat Salonu’nda 2 Mart 2022 tarihinde saat 11.00’de yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 28 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme