• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’un ekonomisi istişare edildi – Kocatepe Gazetesi

Afyon’un ekonomisi istişare edildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın ekonomisi, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda ele alındı. Toplantıda Afyonkarahisar'ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasının sürdürülmesi ve daha ilerlemesi için istişare edildi.Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan istişare toplantısında Afyonkarahisar'ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasına yönelik olarak bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken tüm çalışmalar görüşüldü.GELİŞEREK [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ekonomisi, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda ele alındı. Toplantıda Afyonkarahisar’ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasının sürdürülmesi ve daha ilerlemesi için istişare edildi.
Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan istişare toplantısında Afyonkarahisar’ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasına yönelik olarak bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken tüm çalışmalar görüşüldü.
GELİŞEREK KALKINACAĞIZ
Afyonkarahisar’ın tanıtımla birlikte çok daha ileriye gittiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Tutulmaz, “Afyonkarahisar sanayi, ticaret, turizm ve sağlık gibi birçok alanda potansiyele sahiptir. Afyonkarahisar’da geçmiş dönemlerde önemli çalışmalar yürütülmüş, ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki yapılan çalışmalarla yetinilmemesi gerektiğini düşünerek tanıtım, pazarlama ve ticaretle ilgili çalışmalara yoğunlaştık. Bu konuda da önemli hizmetler ortaya koyduk. Tüm bu çalışmaları Afyonkarahisar’ın tüm paydaşları ile birlikte başardık. Ben inanıyorum ki bu birlik ve beraberlik ortamında çok daha fazla üretecek, çok daha fazla tanıtacak, çok daha fazla ticaret yapacağız ve neticede gelişerek kalkınacağız. Böylelikle Anadolu’nun en güzel ve en önemli şehri olan Afyonkarahisar’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Ben bu gayret içerisinde olan herkese teşekkür ediyorum. Kendilerine bu önemli hedeflerinde her zaman destek vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.
KURUM VE KURULUŞLAR KATILDI
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığındaki toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıktı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şimşek katıldı.
Toplantı Afyonkarahisar’ın ekonomisine yön veren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden alınan istek, talep ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme