Afyon’un çok önemli bir ekibe ihtiyacı var

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar için ilk intibaının beklenenin çok üzerinde olduğunu ifade etti. Afyonkarahisar'ın kırması gereken kapıyı kırdığını, kendi potansiyelinin farkına vardığını kaydeden Vali Güner, “Bundan sonra hepimiz Afyonkarahisar'lıyız. Afyonkarahisar'ın dinamiklerinin aktif hale gelmesi için kentin çok önemli bir ekibe ihtiyacı var” dedi Vali Hakan Yusuf Güner gün içerisinde Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, [&hellip]

Afyon'un çok önemli bir ekibe ihtiyacı var

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar için ilk intibaının beklenenin çok üzerinde olduğunu ifade etti. Afyonkarahisar’ın kırması gereken kapıyı kırdığını, kendi potansiyelinin farkına vardığını kaydeden Vali Güner, “Bundan sonra hepimiz Afyonkarahisar’lıyız. Afyonkarahisar’ın dinamiklerinin aktif hale gelmesi için kentin çok önemli bir ekibe ihtiyacı var” dedi

Vali Hakan Yusuf Güner gün içerisinde Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Budan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celal Budan, İscehisar Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İl Genel Meclis Üyelerini makamında kabul etti.
Ziyaretlerde hazır bulunan Milletvekili İçten, Budan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celal Budan ve iscehisar heyeti Vali Hakan Yusuf Güner’e Afyonkarahisar Valiliği’nin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular. Ziyaretler sırasında kurumları hakkında Vali Güner’e bilgiler veren ziyaretçiler, Vali Güner ile birlikte Afyonkarahisar’ın daha ileriye taşınması için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirttiler.
“BİR KİŞİ BİLE ÖNEMLİ”
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar geçmişte olduğu gibi bugünde tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplumlarıyla birlikte bir bütün olduğunu, bu anlamda Afyonkarahisar’ı daha da iyi konumlara taşıyabilmek için bir kişinin bile öneminin bulunduğunu belirtti. Afyonkarahisar’daki her bireyin bu sorumluluk ve bilinç içerisinde bir bütün olarak ve sürekli üretme çabası içerisinde bulunması gerektiğini belirten Vali Güner, ziyaretçilerine başarılı çalışmalarının devamını dilerken, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
“AFYON KIRMASI
GEREKEN KAPIYI KIRMIŞ”
Hakikate, hakkaniyete ve eşitlik ilkesine dayalı olarak herkese kapısının açık olduğunu ifade eden Vali Güner, “Bundan sonra hepimiz Afyonkarahisar’lıyız. Afyonkarahisar’lıların daha rahat, daha huzurlu ve daha yaşanabilir ortamlarda yaşayabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Afyonkarahisar için ilk intibam bekleneninde çok üzerindedir. Afyonkarahisar’ın kırması gereken kapıyı kırdığını, kendi potansiyelinin farkına vardığını ve çevre illere de örnek bir kent olduğunu kanıtlayarak bir cazibe merkezi halinde geldiğini çok iyi görüyorum. Afyonkarahisar, başka illerle kıyaslandığında aralarında çok fark olduğunu göreceğiz. Afyonkarahisar, havaalanı, hızlı treni ve bunun yanındaki birçok imkanının yanında tarih konusunda da çok önemli noktaları bulunmaktadır. Afyonkarahisar’ın dinamiklerinin aktif hale gelmesi için Afyonkarahisar’ın çok önemli bir ekibe ihtiyacı var. Afyonkarahisar ismiyle müsemma hale gelmesi gerekiyor. Bunun içinde kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine ve medya mensuplarına ihtiyacımız olacak. İnanıyorum ki Afyonkarahisar için herkes üzerine düşen görevi koordineli bir biçimde yerine getirecektir. Sonuç olarak Yunus’un diliyle ‘sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz’, ne mutlu sevene ve sevilene diyor”http://m.kocatepegazetesi.com/”dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme