Afyon'un artık 'Kartal Çeşmesi' var

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer'in girişimleriyle ve Söz Marketler Zinciri Sahiplerinden ve AFJET Afyonspor eski Başkanı Ali Razı Gürakar'ın destekleriyle Afyonkarahisar Kartal Çeşmesi yapıldı. Ziraat Bankası önünde bulanan iki durağın arasına yapılan ve halkın kullanımına sunulan çeşmeye Gürakar'ın annesi Huriye ve babası Ferit Gürakar Hayratı ismi verildi.Çeşme ile ilgili açıklama yapan Başkan Beşer, 'Yaptığımız [&hellip]

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer’in girişimleriyle ve Söz Marketler Zinciri Sahiplerinden ve AFJET Afyonspor eski Başkanı Ali Razı Gürakar’ın destekleriyle; Afyonkarahisar Kartal Çeşmesi yapıldı. Ziraat Bankası önünde bulanan iki durağın arasına yapılan ve halkın kullanımına sunulan çeşmeye Gürakar’ın annesi Huriye ve babası Ferit Gürakar Hayratı ismi verildi.
Çeşme ile ilgili açıklama yapan Başkan Beşer, “Yaptığımız bu çeşme aynı zamanda Afyonkarahisar’a marka değeri katan bir eser görevi de üstlenmiştir. Afyonkarahisar dışından gelen bir çok taraftarımız çeşme başında fotoğraf çektirmekle kalmıyor bulunduğu konumu da paylaşıyor. Bu çeşmeden sonra bir çok teşekkür ve tebrik mesajı aldık. Beşiktaş camiamıza ve Afyonkarahisar halkına hayırlı olsun.” dedi.
“DÜŞÜNCEMİZ SPORUN KARDEŞLİĞİNİ AFYONKARAHİSAR’A MARKA DEĞERİ
OLARAK KAZANDIRMAKTIR”
Çeşmenin Afyonkarahisar’a marka değeri katacağını söyleyen Başkan Beşer, “Bu çeşmenin aynısında şehrimizin takımı AFJET Afyonspor için, ezeli rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe için şehrin farklı yerlerine de yapılması yine şehrin marka değerini artıracaktır. Bizim bu düşüncemiz sporun kardeşliğini Afyonkarahisar’a marka değeri olarak kazandırmaktır. İnşallah söylediğimiz gibi AFJET Afyonspor, Galatasaray ve Fenerbahçeli kardeşlerimizde en kısa zamanda çeşmelerini yaptırır ve kazanan Afyonkarahisar olur.” ifadesini kullandı.
“İNŞALLAH CENTİLMENLİK DAVRANIŞI DAHA UÇ
 NOKTAYA UZANIR”
Galatasaray ve Fenerbahçelilerin kendisini arayarak büyük bir centilmenlik örneği gösterdiğini vurgulayan Beşer, “Ayrıca beni bizzat arayan, tebriklerini ileten Galatasaray ve Fenerbahçeli kardeşlerimi ağabeylerimi bende yürekten kutluyorum. İnşallah gösterdikleri centilmenlik davranışı Afyonkarahisar’da daha uç noktalara uzanır.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme