Afyon'un 3 yıllık yatırımı tamam

Orman ve Su İşleri eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a ziyaret için geldiği Belediye kapısında yüzlerce personel tarafından sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılandı.ÇOBAN: BAKANIMIZIN VARLIĞI AYRI BİR NİMETTİYÜNTAŞ Otobüs İşletmesi bünyesinde hizmete giren özel halk otobüsüyle alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde Belediye'ye giriş yapan Milletvekili Veysel Eroğlu'na Belediye personeli büyük [&hellip]

Orman ve Su İşleri eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaret için geldiği Belediye kapısında yüzlerce personel tarafından sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılandı.
ÇOBAN: BAKANIMIZIN VARLIĞI AYRI BİR NİMETTİ
YÜNTAŞ Otobüs İşletmesi bünyesinde hizmete giren özel halk otobüsüyle alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde Belediye’ye giriş yapan Milletvekili Veysel Eroğlu’na Belediye personeli büyük ilgi gösterdi. Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eroğlu’nun sadece Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye değil, dünyanın dört bir yanına hizmet etmiş bir insan olduğunu söyledi. Çoban, “Sayın Bakanımız dünyanın dört bir yanında, Türkiye’nin her karışında insanlara; yeri geldi hayvanlara, faydalı hizmetler yaptı. Yani tüm canlılara hizmet etti. Ama Afyonkarahisarımıza ayrıca hizmet etti. 9,5 yıldır AK Parti’nin değerli milletvekillerinin desteğini hep yanımda hissettim. Ama Sayın Bakanımızın varlığı Afyonkarahisar’a ayrı bir şans, ayrı bir nimet olarak yansıdı. Bunu Afyonkarahisarlı unutmaz, unutmayacak inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle değerli milletvekillerimizle beraber Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
“DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’a hizmet için gece gündüz çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışacaklarını söyledi. Eroğlu şöyle konuştu:
“Afyonkarahisar hizmet aşkıyla destan yazdık, yazmaya da devam edeceğiz. Bu can bu tende olduğu müddetçe ilimizin hizmetkârı olarak yola devam edeceğiz. Afyonkarahisarlı’lar yiğit insanlardır. İlimize ne yapılsa azdır. Hükümetimiz şimdiye kadar 20 katrilyonluk, Orman ve Su İşleri Bakanı olarak ben de 3 katrilyondan fazla ilimize yatırım yaptık. Merak etmeyin, Afyonkarahisar’la ilgili üç yıllık yatırımları yatırım programına koydum. Çiçek gibi bir Afyonkarahisar inşa edeceğiz. Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımız, parti teşkilatımızla ile birlikte tek yürek olarak çok daha güzel bir Afyonkarahisar için hep birlikte çalışacağız.”
ZİYARETTE SİYASİLERDE HAZIR BULUNDU
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın makamına çıkan Afyonkarahisar Milletvekilleri ve beraberindeki parti teşkilatı, önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin anısına Başkan Burhanettin Çoban, Milletvekili Veysel Eroğlu’na Besmele-i Şerif’in yazılı olduğu tuğra hat tablosu hediye etti.
Ziyarette; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, eski Milletvekilleri Hatice Özkal, Halil Ürün, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İlçe Belediye Başkanları ve parti teşkilatı mensupları hazır bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Bakmadan Geçme