Afyon’u teğet geçen çok şey kaybeder

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihin, termalin ve lezzetin başkenti olduğunu kaydetti. Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ı teğet geçenlerin çok şey kaybettiklerini söyledi Vali İrfan Balkanlıoğlu, İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen ve Afyonkarahisar Valiliği’nin de destek verdiği organizasyonla ilimize gelen rehberleri makamında kabul etti. TARİHİ, KÜLTÜREL TURİSTİK BÖLGELERİ GEZDİLERİl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kazım Çengelci'nin hazır [&hellip]

Afyon'u teğet geçen çok şey kaybeder

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihin, termalin ve lezzetin başkenti olduğunu kaydetti. Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ı teğet geçenlerin çok şey kaybettiklerini söyledi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen ve Afyonkarahisar Valiliği’nin de destek verdiği organizasyonla ilimize gelen rehberleri makamında kabul etti.
TARİHİ, KÜLTÜREL TURİSTİK BÖLGELERİ GEZDİLER
İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kazım Çengelci’nin hazır bulunduğu ziyarete, İzmir Rehberler Odası’na kayıtlı 25 rehber katıldı. Vali Balkanlıoğlu’na rehberlerin Afyonkarahisar’daki gezileri hakkında bilgiler veren İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kazım Çengelci, “Rehberlerimiz daha önce Afyonkarahisar’ı yakından inceleme fırsatı bulamamışlar. Bu organizasyon sayesinde ilimizdeki tarihi, kültürel ve turistik bölgeleri görme fırsatı bulan rehberlerimiz, şaşkınlıklarını ifade ederek, geziden çok büyük bir keyif aldıklarını belirttiler” dedi.
TERMALİN, TARİHİN LEZZETİN BAŞKENTİ
Afyonkarahisar’daki turizm potansiyelini artırıcı bir organizasyonun gerçekleşmesinden ve yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihin, termalin ve lezzetin başkenti olduğunu ifade ederek, termal tesislerin önemine değinerek, Afyon Kalesi, Mevlevihane ve Frig Vadisi gibi tarihi ve kültürel mekanlar hakkında bilgiler verdi. Mermer, termal su ve marka haline gelmiş lezzetleri hakkında da bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ı teğet geçenlerin çok şey kaybettiklerini belirtti.
Ziyaret Vali Balkanlıoğlu’nun ilimizin gelişmişlik seviyesi, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vermesi ve Valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme