• Haberler
  • Spor
  • 'Afyon'u tebrik ediyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon'u tebrik ediyorum' – Kocatepe Gazetesi

Maçtan sonra yapılan basın toplantısına katılan Gelişim Koleji Koçu Arda Vekiloğlu, 'Rakibi tebrik ediyorum. Bu ligin çok önemli ve değerli takımı yaptıkları yatırım, koydukları hedef, kurdukları takım bir üst lige çıkmanın en büyük 3-4 tane adayları arasındaki en kuvvetlilerinden bir tanesi. Bugün eksik olmalarına rağmen, maç seyircisiz olmasına rağmen bu kalite farkını ortaya koydukları mücadele [&hellip]

Maçtan sonra yapılan basın toplantısına katılan Gelişim Koleji Koçu Arda Vekiloğlu, “Rakibi tebrik ediyorum. Bu ligin çok önemli ve değerli takımı yaptıkları yatırım, koydukları hedef, kurdukları takım bir üst lige çıkmanın en büyük 3-4 tane adayları arasındaki en kuvvetlilerinden bir tanesi. Bugün eksik olmalarına rağmen, maç seyircisiz olmasına rağmen bu kalite farkını ortaya koydukları mücadele ile beraber hissettirdiler. Bu bakımdan onları tebrik ediyorum. Biz kendi adımıza maç kazanmak istiyoruz, bunun kime karşı olduğu önemli değil. Afyon’u kendi evinde yenebilmemiz için bizim böyle bir oyun ile değil, hücum da yüksek yüzde ile şut soktuğumuz savunmada da maçı daha çok isteyen taraf olarak mücadele ettiğimiz halimiz ile ancak gerçekleşebilir. Bu maçtan dersler alarak önümüzdeki maçlara hazırlanmak istiyoruz” dedi.
“ZOR BİR
YOLCULUK GEÇİRDİK”
Afyon’a gelirken yolculuğun zor olduğuna dikkat çeken Gelişim Koleji’nin genç ismi Hilmihan Tunca, “Zor bir maçtı. Bir haftada üçüncü maçımız oluyor ve zor bir yolculuk geçirdik. Rakibi tebrik ediyorum, biz de önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme