Afyon’u tanıtmak için gayret gösterilecek

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon’un tanıtımına katkı sağlayacaklarını belirtti Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projesi olan 'Afyonkarahisar'dan Mardin'e Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Voleybol İl Temsilciliği ile Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği'nden oluşan heyet Mardin'den Afyonkarahisar'a geldi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, proje çerçevesinde Afyon’a gelen Mardin Voleybol İl Temsilciliği ile Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği [&hellip]

Afyon'u tanıtmak için gayret gösterilecek

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon’un tanıtımına katkı sağlayacaklarını belirtti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesi olan ‘Afyonkarahisar’dan Mardin’e Gönül Köprüsü Projesi’ kapsamında Voleybol İl Temsilciliği ile Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği’nden oluşan heyet Mardin’den Afyonkarahisar’a geldi.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, proje çerçevesinde Afyon’a gelen Mardin Voleybol İl Temsilciliği ile Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği üyeleri ile tanıştı. Daha sonra Afyonkarahisar’dan Mardin’e Gönül Köprüsü Projesi’nin son derece güzel bir proje olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf Güner, bu ve bunun gibi projelerle Afyonkarahisar’ı tanıtmak adına daha çok insana ulaşılabileceğini ve böylece ulaşılan insanlarla gönül köprüleri kurulabileceğini söyledi. Afyonkarahisar’da termal, mermer, lezzetler, tarihi ve turistik birçok değerin olduğunu hatırlatan Vali Güner; “Bu değerleri tanıtmak için elinden gelen gayreti gösteren AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinatör Merkezine ve Mardin’den gelen Afyonkarahisar ve Mardin’in Voleybol İl Temsilciliği ile Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneklerine teşekkür ediyor, her ne konuda olursa olsun Afyonkarahisar Valiliği olarak kendilerine destek verileceğini belirtmek istiyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme