• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’u tanımak istiyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’u tanımak istiyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ile Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için Afyonkarahisar’a gelen Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Coung, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti’nin Türkiye ile olan ilişkilerini geliştirmek amacıyla sık sık şehir ziyaretleri gerçekleştiren Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Coung, yatırım olanaklarını incelemek ve ticari ilişkileri güçlendirmek [&hellip]

"Afyon'u tanımak istiyoruz"

Afyonkarahisar ile Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için Afyonkarahisar’a gelen Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Coung, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti’nin Türkiye ile olan ilişkilerini geliştirmek amacıyla sık sık şehir ziyaretleri gerçekleştiren Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Coung, yatırım olanaklarını incelemek ve ticari ilişkileri güçlendirmek üzere Afyonkarahisar’a geldi. Büyükelçi Nguyen The Coung, daha sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti ve Türkiye’nin kalkınması, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için yoğun mesai harcadıklarını belirten Nguyen The Coung, bu ilişkilere Afyonkarahisar’ı da dahil etmek istediklerini söyledi. Afyonkarahisar’ın bulunduğu coğrafi konum, sahip olduğu değerler ve ticari potansiyeli ile muhteşem bir il olduğunu kaydeden Nguyen The Coung, ziyaret programı boyunca tüm yatırım ve ticaret olanaklarını inceleyeceklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Coung’a genel hatlarıyla Afyonkarahisar’a tanıtarak, yatırım alanları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda, Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ipekten yapılma üzerinde Vietnam köylerinin resmedildiği el yapımı bir tablo hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme