• Haberler
  • Gündem
  • Afyon'u Kocaeli'nde temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

Afyon'u Kocaeli'nde temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

İstanbul'un Fethi, her yıldönümünde olduğu gibi bu sene de Anadolu Gençlik Derneği tarafından büyük coşku içinde kutlandı. Türkiye'nin dört bir tarafından insanlar Kocaeli'ne akın etti. Stadyumun tribünleri dolup taşınca sığmayanlar ise etkinlikleri çim sahada ayakta izledi. Fetih Şöleni, İstanbul'da Ayasofya Camii avlusunda on binlerce kişinin saf tuttuğu sabah namazı ile başladı. Daha sonra kutlama etkinlikleri [&hellip]

İstanbul’un Fethi, her yıldönümünde olduğu gibi bu sene de Anadolu Gençlik Derneği tarafından büyük coşku içinde kutlandı. Türkiye’nin dört bir tarafından insanlar Kocaeli’ne akın etti. Stadyumun tribünleri dolup taşınca sığmayanlar ise etkinlikleri çim sahada ayakta izledi. Fetih Şöleni, İstanbul’da Ayasofya Camii avlusunda on binlerce kişinin saf tuttuğu sabah namazı ile başladı. Daha sonra kutlama etkinlikleri için Kocaeli İsmet Paşa Stadyumu’na geçildi. Fetih Şöleni’ne Türkiye’nin dört bir köşesinde binlerce insan katıldı. Fetih ruhunu diri tutan bu kutlamaya, ESAM’ın düzenlediği “25. Müslüman Ülkeler Birliği Kongresi”ne katılan yabancı misafirler de iştirak etti.
Kocaeli İsmet Paşa Stadyumu’nda gerçekleştirilen Fethi Şöleni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Fetih Şöleni’ne ev sahipliği yapan Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Cebeci ile Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, selamlama konuşması yaptılar. Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın konuşmaları ise büyük ilgiyle dinlendi. Ayasofya Camii’nin açılması için stadyumdaki binlerce kişi “zincirler kırılsın, Ayasofya açılsın” sloganı attılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme