• Haberler
  • Genel
  • Afyon’u İzmir’de temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

Afyon’u İzmir’de temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

Özel Zafer Lisesi öğrencileri, Liseler Arası Şarkı Yarışması’nda İzmir’de sahneye çıktı Türkiye'nin 'Liseli gençlere özel en büyük müzik yarışması' nın eleme etabı Ankara, Adana, İstanbul'dan sonra İzmir elemeleriyle tamamlandıHayalleri için İzmir elemelerinde sahneye çıkan Özel Zafer Lisesi, Vodafone FreeZone 17’nci Liselerarası Müzik Yarışması'nda büyük coşku yaşattı. Şehirlerini temsil etmek için İzmir elemelerinde buluşan Afyonlu gençler [&hellip]

Afyon'u İzmir'de temsil ettiler

Özel Zafer Lisesi öğrencileri, Liseler Arası Şarkı Yarışması’nda İzmir’de sahneye çıktı

Türkiye’nin “Liseli gençlere özel en büyük müzik yarışması” nın eleme etabı Ankara, Adana, İstanbul’dan sonra İzmir elemeleriyle tamamlandı
Hayalleri için İzmir elemelerinde sahneye çıkan Özel Zafer Lisesi, Vodafone FreeZone 17’nci Liselerarası Müzik Yarışması’nda büyük coşku yaşattı. Şehirlerini temsil etmek için İzmir elemelerinde buluşan Afyonlu gençler bir yandan heyecanlarını paylaşırlarken gençlerin aralarındaki tatlı rekabet de dikkat çekiyordu.
İstanbul’daki büyük finale kalmak isteyen Afyonlu gençler ‘Hak eden kazansın ama biz Afyon’un İstanbul’da olmasını çok isteriz’ diyorlar.
Vodafone FreeZone 17’nci Liselerarası Müzik Yarışması’nda Ankara, Adana,İstanbul’dan sonra İzmir elemeleri de muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, Liselerarası Müzik Yarışmasının 17’nci yılında da gençleri sahnede ağırladı.
Vodafone FreeZone 17’nci Liselerarası Müzik Yarışması’nın İzmir elemeleri 28-29 Mart tarihlerinde İzmir Arena Bayraklı’da yapıldı. Toplam 13 ilden 119 okulun eleme heyecanını yaşadığı İzmir elemeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.
Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması İzmir elemelerine, İzmir elemelerine İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Uşak, Kütahya, Çanakkale, Ordu, Mersin, Bursa,Balıkesir olmak üzere toplam 13 ilden 119 okul katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme