• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’u ileri taşımanın haklı gururunu yaşıyorum

Afyon’u ileri taşımanın haklı gururunu yaşıyorum

Afyonkarahisar'daki 2 yıldır yürüttüğü Valilik görevinin ardından geçtiğimiz günlerde çıkan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner, kamu kurum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul etti.Ziyaretler sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’e yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden konuklar, Vali Güner önderliğinde Afyonkarahisar’da iyi bir havanın yakalanarak çok [&hellip]

Afyonkarahisar’daki 2 yıldır yürüttüğü Valilik görevinin ardından geçtiğimiz günlerde çıkan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner, kamu kurum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında kabul etti.
Ziyaretler sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’e yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden konuklar, Vali Güner önderliğinde Afyonkarahisar’da iyi bir havanın yakalanarak çok verimli çalışmaların yapıldığını, bu anlamda kendilerine şükran borçlu olduklarını belirttiler. Yeni görevinin kendisi ve ailesi için hayırlı olması temennisinde bulunan konuklar, Vali Güner’e bundan sonraki hayatında sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilediler.
BİZLERİ DİNLEDİ
Ziyarette konuşan Çayırbağ Kasabası Ali Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Süleyman Şenol ziyareti sırasında; “Sayın Valimiz bizleri en çok dikkate alan ve önem veren Valilerimizdendir. Sayın Valimize şükran borçluyum. Cenab-ı Allah’tan memleketimize tekrar Vali Hakan Yusuf Güner gibi Valiler vermesini diliyorum. Bizleri dinleyen, birçok istek ve taleplerimizi yerine getirme gayreti içerisinde olan Vali Güner’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
GÜZEL İŞLER BAŞARDIK
Ziyaretlerden duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Güner’de nazik ziyaretlerinden dolayı tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür ederken, Afyonkarahisar’ı ve halkını çok benimsediğini, bu anlamda ciddi temaslarının olduğunu ve birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’da güzel işler başardıklarını belirtti. Afyonkarahisar halkının ve tüm paydaşlarının destekleriyle Afyonkarahisar’ı ileriye taşımış olmanın haklı gururunu yaşadığını belirten Vali Güner, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme