Afyonspor'un bu maçı kazanması lazım

Hes İlaç Afyonspor yarın evinde konuk edeceği Isparta 32 Spor'u mağlup edemezse düşme potası ekipleri ile arasındaki puan farkı 2'ye düşecek   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 35. haftasında evinde Isparta 32 Spor'u konuk edecek. Zafer Stadyumu'nda oynanacak maç yarın saat 15.00'te başlayacak. TFF tarafından maça orta hakem olarak [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor yarın evinde konuk edeceği Isparta 32 Spor’u mağlup edemezse düşme potası ekipleri ile arasındaki puan farkı 2’ye düşecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 35. haftasında evinde Isparta 32 Spor’u konuk edecek. Zafer Stadyumu’nda oynanacak maç yarın saat 15.00’te başlayacak. TFF tarafından maça orta hakem olarak Eren Özyemişcioğlu görev alacak. Özyemişcioğlu’na Mert Baykal ve Mehmet Kirişçioğlu yardımcılık yapacak.
AFYONSPOR’UN KAZANMASI LAZIM
Hes İlaç Afyonspor’da yaşanan problemler nedeniyle mağlup olduğu 4 maçtan sonra bu maçı kazanması gerekiyor. Toplamda 5 maçta hanesine galibiyet yazdırmayan Afyonspor, en son düşmesi kesinleşen 5-1 Tarsus İdman Yurdu’nu mağlup etti. Sonrasında ise yine düşmesi kesinleşen Bayburt Özel İdarespor ile 2-2 berabere kaldı. Ardından sırasıyla İnegöl, Düzce ve Menemen FK’ya mağlup oldu. 43 puanda olan Afyonspor, bu maçtan da mağlup ayrılırsa düşme potası ekipleri ile arasındaki puan farkı 2’ye düşecek. Böyle devam ederse ligden düşecek 4 takımdan biri olmaya Afyonspor aday olabilir.
4’TE 4 İLE PLAY-OFF’A GİREBİLİR
Afyonspor oynayacağı 4 maçın 4’ünü de kazanması halinde düşme potası riskini atlatıp, Play-Off potasına bile girebilecek duruma gelecek. Afyonspor Isparta maçı dahil, Arnavutköt Belediye, Şanlıurfaspor, Somaspor ile karşılaşacak.
BUGÜN TER İDMANI VAR
Ayrıca Afyonspor yaptığı antrenmanla Isparta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Bugün yapacağı ter idmanı ile hazırlıkları tamamlayacak olan Afyonspor, daha sonra maç saatini bekleyecek.

Bakmadan Geçme