• Haberler
  • Genel
  • Afyonspor'un bu hafta eksik ya da cezalısı yok

Afyonspor'un bu hafta eksik ya da cezalısı yok

Hes İlaç Afyonspor ligin 13. Haftasında ağırlayacağı Anagold 24Erzincanspor maçının hazırlıklarına devam ediyor   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 13. haftasında evinde Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden Afyonspor, günün antrenmanında çift kale maç yaptı. Oldukça heyecanlı görünen Afyonsporlu oyuncular, yarın oynayacağı maçı kazanmak için sahaya çıkacak. [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor ligin 13. Haftasında ağırlayacağı Anagold 24Erzincanspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 13. haftasında evinde Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden Afyonspor, günün antrenmanında çift kale maç yaptı. Oldukça heyecanlı görünen Afyonsporlu oyuncular, yarın oynayacağı maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Maçın hazırlıklarına tam kadro çıkan Afyonspor’da kart cezalısı ya da sakatlığı bulunan oyuncu yok.
Afyonspor, Erzincan ile oynayacağı maçı kazanması halinde puanını 20’ye çıkaracak ve ilk 7 takım arasına girebilecek. Bu maçın ve bu haftanın önemi ise ayrı. Üst sıralardaki takımlar ile alt sıralardaki takımların maçlarının olduğu haftayı Afyonspor, galibiyet ile tamamlaması halinde büyük bir avantaj elde edecek. Maçtan Afyonspor galibiyet ile çıkacak olursa kazananlar arasında yer alacağı için de üst sıralara tırmanması da kolay olacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme