• Haberler
  • Genel
  • 'Afyonspor'u tanımıyorlardı, şimdi birinci tercih'

'Afyonspor'u tanımıyorlardı, şimdi birinci tercih'

İl Genel Meclis Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, basın açıklaması yaptı. AFJET Afyonspor'un sezon başında kimsenin tanımadığını, şimdi ise birinci tercih haline geldiğini aktaran Sel, şimdiden gelecek sezon için çalışmalara başladıklarını aktardı AFJET Afyonspor'la ilgili açıklamalarda bulanan İl Genel Meclis Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, takımın çoğu sporcunun birinci tercihi olduğunu [&hellip]

“Afyonspor’u tanımıyorlardı, şimdi birinci tercih”

İl Genel Meclis Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, basın açıklaması yaptı. AFJET Afyonspor’un sezon başında kimsenin tanımadığını, şimdi ise birinci tercih haline geldiğini aktaran Sel, şimdiden gelecek sezon için çalışmalara başladıklarını aktardı

AFJET Afyonspor’la ilgili açıklamalarda bulanan İl Genel Meclis Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, takımın çoğu sporcunun birinci tercihi olduğunu aktardı.
Seyircinin kendilerine destek verdiğini belirten Başkan Sel, “AFJET Afyonspor olarak örnek bir kulüp oluşturmak istiyoruz. Seyirciyi mümkün mertebe küfretmeden, bayanlar ve çocuklar geliyor, sağolsun seyircimizde bu konu da bize destek veriyor. Bizimle birlikte aynı şeyi paylaşıyorlar. Böyle olması lazım yani bir dostluk kardeşlik havası içinde geçmesi lazım. Biz böyle olmasını istiyoruz ve seyircilerimiz bize destek veriyorlar.” dedi.
“İKİNCİLİK İLK SEZONDA BAŞARIDIR”
AFJET Afyonspor’un ilk yılında rakiplerine oranla başarılı olduğunun altını çizen Başkan Sel, “Sadece bizim elimizde olan bir şey değil, rakip takımlarında önemli. Bodrum 4-5 yıldır şampiyonluğa oynuyormuş, hep direkten dönmüşler yani Play-Off’ta kaybetmiş bilmem ne adamlar uzun süredir bu işe gönül veriyorlar. Bizim bu yıl ilk yılımız ve oyuncularımızda hepsini daha yeni bir araya getirmiştik. Bana göre ben bu yılı da başarılı diye addediyorum. Niye ikincisiniz, yani yıllardır Muğla, Uşak, Bodrum şampiyonluğa oynamış siz ilk yılınızda ikinci durumdasınız ve öbür ikisini geçmişsiniz. Bana göre bu da bir başarıdır ve en önemlisi seyircimizi bu başarıya inandırmak. Spor gidip, holiganların taş atarak, insanları yaralayarak, insanları öldürerek sporun bu olmaması lazım. Kardeşçe dostça, mesela Bodrum’a gittiğimizde en fazla olay çıkacak maç o maçtı. Neden, birinci ve ikinci oynuyor. İkinci birinciyi yendiği zaman aradaki puan farkı azalacaktı. Orada bizim yaklaşık 250 kişilik seyircilerimiz gitti, onlar bizi karşıladı, simit ikram etti, bizimkiler Bodrum’u alkışladı. Onlar Afyon diye tezahürat etti. Bu olmalı yani şimdi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon şampiyonluğa oynuyor biri şampiyon oluyor. Yani kafayı gözünü yarmanın anlamı yok ki.” diye konuştu.
“BİRİNCİ TERCİHİ HERKESİN AFYONSPOR
OLUYOR”
Sporcularla ve arkadaşlarıyla AFJET Afyonspor’u görüştüğünü belirten Başkan Sel, birinci öncelik olarak AFJET Afyonspor’un olduğunun altını çizdi. Başkan Sel, “İlk çıkarken de bir hedef belirledik. Günü birlik bir hedef değil bizimkisi. Bu sene çıkacağım diye senin elinde bir garantin yok ki. Öyle bir şey olamaz zaten yani. Sen her türlü tedbirini alırsın ama bizim hedefimiz büyük. Büyük hedefi olmayanlar bir yere varamaz. Mutlaka dediğim gibi disiplin olmayan yerde başarı olmaz. Yani bu her yer ve her şey için geçerli. 2023 yılı süper lig inşallah. Biz zaten o toleransı koymuştuk. Bana göre en zor lig BAL. Biz zaten bu sene, şuanda oyuncularla görüşmelere başladık. Oldu sözlerini aldık, inşallah biter bitmez bu arkadaşlarımızı çağırıp sözleşmelerini yapacağız. Çünkü AFJET Afyonspor dediğimizde kimse tanımıyordu. Yeni bir kulüp nedir ne değildir, para veriyor mu, para veriyor mu, sosyal tesisleri nedir, ama şimdi soruyorum ben, dışarıdan gelenlere herkes AFJET Afyonspor’a gelmek istiyor. Birinci hedefi bu, önceliğinizin olması çok önemli. Birinci tercih sebebi mesela hani üniversite sınavına girince birinci tercihim şurası olur ya, birinci tercihi herkesin Afyon oluyor. Dışarıda sporcularla ve arkadaşlarımızla yaptığımız konuşmalarda bunu duyuyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Biz her şeyiyle disiplinli ve karakterli bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
“GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”
Spor kompleksinin açılışına büyük takımı getirmek için girişimlerinin olduğunun aktaran Başkan Sel şunları söyledi:
“Büyük takımlardan biriyle görüşüp getirmek istiyoruz. Hani onlarda gelirler mi BAL’da oynayan bir takımla karşılaşmak için, böyle bir girişimimiz var ve destek olacak arkadaşlarımız da var.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme