Afyonspor'da Kara Günler Bitiyor

Afyonspor’da Yönetim Kurulu’na gelecek isimlerin netleşmeye başlamasının ardından transferin son gününde bazı oyuncular kiralık olarak takıma kazandırıldı. Ayrıca teknik adam arayışları da sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor’da Yönetime gelmesi düşünülen isimler ödenmesi gereken cezayı ödeyerek transferin son gününde bazı oyuncuları kulüplerinden kiralık olarak getirdi. Gelen oyuncular, Bedirhan Akbaba (Pendik), Gökdeniz Kara (Pendik), Mustafa Çolak (Pendik), Umut Yaşar Keçeci (Pendik), Doğukan Saral (Ümraniye), Melih Toklu (Küçükçekme Sinop) olarak açıklanırken çalışmalara katılan diğer oyuncuların durumu ise netlik kazanmadı.

Afyonspor Kulübünden yeni yönetim kurulu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, isimlerin netleşmesi ve görev dağılımlarının yapılması ile yeni yönetim kurulu ve başkan ile ilgili açıklama yapılacağı öğrenildi. Takımın bay geçtiği bu hafta takıma gelen oyuncuların uyum problemi çözülürken, yeni oyuncular da haftalık izinlerini yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut kadrodaki oyuncuların yarın tesislerde buluşarak yeni oyuncularla çalışmalara katılması bekleniyor. Yönetime gelmesi beklenen isimler tarafından teknik adam arayışlarının da başladığı öğrenildi. Sezon sonuna kadar görev yapacak olan teknik adam için görüşmeler sürüyor.

Bakmadan Geçme