Afyonspor'da Kadro Yok Fikstür Hazır

Kadrosu hazır olamayan Afyonspor'un fikstürü belirlendi. 1 Eylül'de Sarıyer'e karşı ilk maçına deplasmanda çıkacak olan Afyonspor'da düğümün çözülmesi gerekiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Afyonspor’da ligin hazırlıklarına kadro ve teknik ekip olmadığı için başlamadı. Federasyon’da Kulüp adına arama yapıldığı zaman kadro çıkması gerekirken, “Uygun kayıt bulunamadı” ifadesi dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonlarda bu dönemlerde Kulüp’te hazır olan kadro “En azından ligde toparlar” yorumu yapılırken, bu sezon ise “Lige katılabilecek mi” yorumları yapılıyor. Rakiplerde hazırlıklar son sürat devam ederken Afyonspor’da daha yönetim kurulu yok. Yönetimin bakacağı, kadro ve teknik ekip yok.

 

Afyonspor'da Kadro Yok Fikstür Hazır

 

Bu sezon Afyonspor’u bekleyen başka bir dezavantaj ise ligdeki takımların çok güçlü ve tecrübeli olmalarından dolayı, geçen sezonki gibi bir kadro ile ligde kalmak bile mümkün değil. Teknik adam Hasan Erkin Şimşir’in ligden düşen Adıyaman FK maçına çıkarttığı altyapı oyuncuları bile rakipten 4 yemişti. Aynı kadro ligde devam ederse ki öyle bir şans bile yok, Afyonspor ligden paraşütsüz düşecek. Protokol üyelerinin en azından verdiği sözleri tutması ile bir takım kurulur ve takım lige çıkar. Düşer, kalır bilinmez, en azından lige takım çıkarılmalı.

Bakmadan Geçme