Afyonspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Hes İlaç Afyonspor’da Pazar günü oynanacak olan Serik Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Ayrıca giden oyuncularla da görüşmeler yapılıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin ikinci yarısına başlıyor. Hafta sonu evinde Serik Belediyespor’u konuk edecek olan Afyonspor, maçı kalede Boran ve özkaynakları ile çıkacak. Savunmada görevli Bartu’nun durumu ise netlik kazanmadı. Hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Afyonspor’da hedef galibiyet.

Serik Belediye 18 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. 3 galibiyetten birini de Afyonspor’a karşı alan Serik ligin ilk maçını 1-0 kazanmıştı. ligin 15. sırasında yer alan Serik Belediye’nin 15’te puanı bulunuyor.

OYUNCULARLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hes İlaç Afyonspor’da takımı toparlamak için çalışmalara başlayan Erkan Çelik, giden oyuncularla görüşmeleri sürdürüyor. Giden oyuncuların geleceği yönündeki çalışmaların kısa sürede tamamlanması an meselesi. Ayrıca yeni isimlerle de görüşmelerin başladığı gelen iddialar arasında yer alıyor.

Bakmadan Geçme