Afyonspor’da Çalışmalar Sürüyor

Hes İlaç Afyonspor ligin 15. haftasında Beyoğlu Yeni Çarşı SF’yi konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Maça ise orta hakem olarak Enver Aydın atandı

Haber TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 15. haftasında evinde Beyoğlu Yeni Çarşı SF’yi konuk edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden Afyonspor, bu maçtan da galip ayrılmak istiyor.  Kaptanı Ergin Keleş’in takımdan ayrılmasından sonra ekonomik durumun bozukluğu da iyiden iyiye kendini hissettirdi. Başka oyuncuların da kulüp aradığı gelen bilgiler arasında yerini alırken devre arasında gitmek istediklerini öğrenildi. Kulübün mali sıkıntıyı çözmesi için yönetimin de kongreye gideceği ifade edildi. Yönetim ya görevi bırakacak ya da maddi sıkıntıyı çözecek.

Oyuncular her şeye rağmen kazanmak için sahaya çıkacak.  Afyonspor bu maçı kazanırsa puan durumunda ilk 10 takım arasına girebilir. Afyonspor’un 16 olan puanı kazanırsa 19’a yükselecek.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Afyonspor’un Pazar günü saat 14.00’te evinde konuk edeceği Beyoğlu Yeni Çarşı SF maçına ise orta hakem olarak Enver Aydın atandı. Aydın’a ise Oğuzhan Hazır ve Enes Biroğlu yardımcılık yapacak.

Bakmadan Geçme