Afyonspor’da çalışmalar devam ediyor

Hes İlaç Afyonspor’da hafta sonu oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçının hazırlıkları Altyapı Antrenörleri Celalettin Ulu ve Soner Ballıpınar gözetiminde sürüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta düşme potasından çıkma mücadelesi veren Hes İlaç Afyonspor, ligin 10. sırasında yer alan Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Bursa temsilcisini mağlup etmek isteyen Afyonspor, haftanın açılış maçına çıkacak. Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan maçta Afyonspor’un kazanması halinde puanı 6’dan 9’a çıkacak. Takımda kazanabilecek bir potansiyel var. Fakat bu potansiyeli ortaya çıkaracak kıvılcım şart. Gol yollarında etkili olamayan Afyonspor’da geri kalan her konu tamam. Gol sıkıntısı çeken Afyonspor, aradığı golleri bulmak için antrenmanlarda çalışma yapması lazım. Gole dönük problemin ortadan kalması sonrasında Afyonspor’un bu ligde mağlup edemeyeceği takım yok.

Takımın Karacabey maçında takımın başında Altyapı Antrenörleri Celalettin Ulu ve Soner Ballıpınar olacak. Takımın maç öncesi hazırlık çalışmalarında da yanında olan Ulu ve Ballıpınar, galibiyet için takımı hazırlamaya çalışıyor. Sadece maç hazırlığı değil, mental ve moral olarak da hazırlıklar sürüyor.

Bakmadan Geçme