• Haberler
  • Spor
  • 'Afyonspor'a sahip çıkıyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Afyonspor'a sahip çıkıyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Afyokarahisar'daki futbol, voleybol ve basketbol takımlarına Belediye olarak büyük destek verdiklerini ve takımların kurulmasındaki çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban soru üzerine İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile problemlerinin olmadığını belirterek, 'Salih Ağabey AFJET yönetiminde. Afyonspor'a en büyük destek AFJET'ten geliyor. Yani bir tarafta veren diğer tarafta alan el olunca Yeminli Mali Müşavirin uyarısı [&hellip]

Afyokarahisar’daki futbol, voleybol ve basketbol takımlarına Belediye olarak büyük destek verdiklerini ve takımların kurulmasındaki çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban soru üzerine İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile problemlerinin olmadığını belirterek, “Salih Ağabey AFJET yönetiminde. Afyonspor’a en büyük destek AFJET’ten geliyor. Yani bir tarafta veren diğer tarafta alan el olunca Yeminli Mali Müşavirin uyarısı üzerine kendi isteği ile Başkan Sel başkanlığı bırakmıştı. Ali Rıza Gürakar başkan oldu. Büyük maddi ve manevi destek verdi. Bakın Başkan Gürakar 450 bin, yönetimindeki Mehmet Kumartaşlı 550 bin para desteği sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gürakar Başkan, babasının sağlık sorunları yüzünden görevden ayrıldı ve Salih Sel tekrar başkanlığa geldi. Kendisine ve AFJET Afyonspor’a başarılar diliyorum. Biz bir ekibiz. Ne öncesi ne sonrasında Salih Başkan ile aramızda mesele olmadı. Çünkü Salih Sel’e ilk baştan kulübün başına sen geçmelisin diyerek göreve talip olmasını isteyen benim. Biz yılların yol arkadaşıyız ve aynı ekibin içindeyiz” dedi.
“35 BİN TURİST BEKLİYORUZ”
Dünya Motokros Şampiyonası 18. ayağının 1-2 Eylül tarihinde Afyonkarahisar’da yapılacağını anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Tanıtım için büyük bir fırsat yaklaşık 2 milyar kişi medya aracılığı ile takip edecek. 10 bin yabancı olmak üzere 35 bin kişiye yakın konuk bekliyoruz.  Mevcut otellerimiz yetersiz bile kalabilir. Gazlıgöl, Sandıklı, Bolvadin’deki termal tesisler hatta yakın illerimize akın edecekler. Şimdiden bir grup otelimizin birisinde rezervasyon yaptırdı. 15 dalda yarışlar yapılacak. İmzaladığımız sözleşmeye göre 2018-2019 yarışları ilimizde olacak. Fakat 2020 opsiyonlu olacak. Çok sayıda televizyon kanalı ve internet sitelerinde ulusal ve uluslararası medya aracılığı yarışlar anlatılırken ilimiz tanıtılacak. Her yarışın arasında bir dakikalık Türkiye Afyonkarahisar tanıtım filmlerini koyacağız. Pistlerin yapılması konusunda çalışmalarımız sürüyor. Sonuçta ilimizin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacağız” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme