• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyonspor Yaşasın Yok Olmasın, Düşersek Amatöre Düşeriz'

'Afyonspor Yaşasın Yok Olmasın, Düşersek Amatöre Düşeriz'

Afyok Kuzey Kale Taraftar Grubu Tribün Lideri Selahattin Bayramoğlu, 'Afyonspor yaşasın yok olmasın. Eğer düşersek bu amatöre kadar gider.' dedi.

Afyok Kuzey Kale Taraftar Grubu Tribün Liderleri Selahattin Bayramoğlu, Kemal Durmuş ve Mustafa Garipcin, Akarçay’da bir kafe de basın toplantısı düzenlediler.

“GÜZEL GÜNLERİN YAKINDA OLDUĞUNA BİZDE İNANIYORUZ”

Toplantının açış konuşmasını Kemal Durmuş yaptı. Son günlerde kamuoyunda konuşulan Afyonspor’un durumundaki belirsizlik ve taraftarın konuyla ilgili hiçbir tepki vermemesiyle ilgili yayınlanan haberler nedeniyle basın toplantısı düzenlediklerini söyleyen Durmuş, “Afyonspor’un durumu içler acısıdır. Bunun farkındayız. Çok uzun zamandır bunun böyle olacağını ilgili mercilere söylemiştik. Bu mevcut yönetimden önceki yönetimde de ondan önceki yönetimde de gerek Vali Yardımcısı, Vali hanıma gerekse Kulüp Başkanı olan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’la yaptığımız görüşmelerimizi kimse ile paylaşmadığımız için insanlar bizi hiç kimseyle konuşmuyor, hiçbir şey yapmıyoruz zannediyorlar. Ama biz bugün de dâhil olmak üzere gereken görüşmeleri, gereken kimselerle yapıp takımın ayakta kalması adına emek ve çaba sarf ediyoruz. Bunu da gece, gündüz, sabah, akşam demeden arkadaşlarımızla beraber elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bazı şeyler açıkca söylenmiyor. Açıkta da söylenmiyor. Bundan önce bir kongre süreci vardı. Aday olan arkadaşlar vardı. Birkaç tanesi bize ulaştı. Onlarla görüştük. Sonra kongrede aday çıkmadı. Kulübün kayyuma gitmemesi adına bugün görüşme yaptığımız Niyazi Ertaş beyin, kayyuma gitmemesi adına kulübü aldı. Kulübe herhangi bir talip çıkarsa onlara devredebilecekleri konusunda da görüş belirttiler. Ama kamuoyunda gazeteci arkadaşlar öyle bir algı oluşturuyorlar ki taraftarın hiçbir şeyden haberi yok. Hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Kimseye ses çıkarmıyor. Bunun bir aslı yok. Bu gerçek değil. Biz bundan iki sene önce neredeysek, bugün de oradayız, tribündeyiz. Bugünden sonra da o tribündeki yerimizi almaya devam edeceğiz. Öncelikle bunu bilsinler, biz elimizden geleni yapıyoruz. Bundan da Afyonsporlu taraftar kardeşlerimizin hiçbirinin bir şüphesi olmasın. Güzel günler geliyor yakında, biz de inanıyoruz. Sadece doğru şeyin, doğru zamanının gelmesini bekliyoruz.” dedi.

“AFYONSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR SİYASETTEN ÖTEDİR”

Afyok Kuzey Kale Taraftar Grubu Tribün Liderleri Selahattin Bayramoğlu, konu hakkında şunları söyledi: “Bizim sevdamız, davamız her zaman Afyonspor. Biz hiçbir siyasi partiye, hiçbir yere üye değiliz. Bizim bu uğraşlarımız, her işimiz Afyonspor’un yaşaması içindir. Şu anki süreç inanın bizi çok derinden üzüyor. Orta yerde ne bir takım, ne bir futbolcu kaldı. Sezona çok az bir zaman kalmasına rağmen yeni seçilen yönetimin ne bir transfer atığı var, ne uğraştıklarını görüyoruz. Taraftar olarak biz çok üzülüyoruz. Afyonspor yaşasın, yok olmasın. Eğer düşersek bu amatöre kadar gider. Bizim şu anki mücadelemiz takımımızın düşmemesi içindir. Kamuoyunda sanki biz hiç uğraşmıyormuşuz gibi bir algı var. Oysa biz işlerimizden vakit ayırarak gece yarısından sonra saat 3.00-4.00’lere kadar Afyonspor için görüşmeler yapıyoruz. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Afyonspor sahipsiz değildir. Afyonspor siyasetten de ötedir. Bunu herkes bilsin. İnşallah güzel günler yakındır.”

“KLÜP İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ”

Tribün Liderlerinden Mustafa Garipcin, mesai saati gözetmeden yaklaşık 40 kişilik bir ekip olarak Afyonspor için uğraştıklarını belirtti. Garipcin, şunları kaydetti: “Afyonspor sevdalıları olarak inanın 40 kişilik bir ekip olarak gece gündüz demeden sayısız görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde çok olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah almaya da devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte Afyonspor için çok güzel şeylerin yaşanacağını düşünüyorum. Desteğe ihtiyacımız var. Destekleri bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme